2777
2789
عنوان

بچها خیلیییی استرس دارم بیاید خداخیرتون بده🙁🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 24 پست
مثلا وارونه و جایگشت و.... زیادهههه

عزیزم

اگه با فیلم دیدن اوکی هستی(به شخصه خودم یادمه زمان دبیرستان همه درسا رو با فیلم یاد می گرفتم نمی دونم به نظرم وقت خیلی کم تری تلف میشه)فیلم ببین.

مثال های استادی که تدریس می کنه رو حل کن بعدشم مثال های استاد خودت و بعد آخر کار کتاب...

از الان هم شروع کن

وای دقیقاچه روشی پیشنهاد میدی؟🥲

من چون هیچوقت تو زندگیم برا درس و مدرسه استرس نداشتم نمیدونم چی بگم راه حل خوبی باشه . ب این فک کن اگه استرس داشته باشی زحمتیم ک میکشیو ممکنه بی تاثیر کنه موقع امتحان اشتباه کنی و هول شی 

امیدوارم تاثیرگذار بوده باشه😁.با دقت درستو بخون و همیشه ب خودت بگو من تلاشمو کردم اگرم نمره ی خوبی نگرفتی اشکال نداره امتحان برا همین چیزاست دیگه نقطه ی ضعف تو بدونی و بیشتر روش کار کنی  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چون هیچوقت تو زندگیم برا درس و مدرسه استرس نداشتم نمیدونم چی بگم راه حل خوبی باشه . ب این فک کن ا ...

مرسی عزیزم خداجونمون خیرت بده 

خب الان دقیقا خودت سرچه کاری هستی؟

چجوری به درس بی اهمیت بودی؟😔😔

مرسی عزیزم خداجونمون خیرت بده خب الان دقیقا خودت سرچه کاری هستی؟چجوری به درس بی اهمیت بودی؟😔😔

خواهش میکنم گلم .خودمم نمیدونم چون خیلی آدم استرسی ای هستم ولی برا درس نبودم ک مثل منم خوب نیست قاعدتا هر چیزی ترمالش خوبه .خب الان بیکارم راستش تازه میخوام کار ترجمه رو شروع کنم بخاطر یسری مشکلات شرایط کار کردن رو ندارم مگر تو خونه که اول راهم