2777
2789
عنوان

یه دیقه بیاین بگین من چمه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 31 پست
اگه میخای دیوونه شی و از زندگی سیری شوهر کن منکه روانی شدم از دستش

این حرفو نزن . ازدواج خیلی خوبه فقط باید یاد بگیریم چجوری با یه شخص تازه وارد کنار بیایم و مشکلاتمون رو باهاش حل کنیم .به یاد روزای خوبش هم باشیم همیشه که دعوا نبوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این حرفو نزن . ازدواج خیلی خوبه فقط باید یاد بگیریم چجوری با یه شخص تازه وارد کنار بیایم و مشکلاتمون ...

درسته ولی من خیلی کنار میام ولی باید دوطرفه باشه من همت جوره کنار اومدم من خیلی باهاش راه اومدم ولی اون همیشه از علاقم سواستفاده میکنه میدونه بدون اون نمیتونم برای همین خیلی اذیتم میکنه چون اون منو نمیخواد

اگه میخای دیوونه شی و از زندگی سیری شوهر کن منکه روانی شدم از دستش

ولی من دلم میخواد. نمیدونم خدا کجاست دیگه🙂

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

ولی من دلم میخواد. نمیدونم خدا کجاست دیگه🙂

عزیزم کفر نگو خداهست واسه هرکسی زمانی داره .برنامه ادم حوا رو امتحان کن من از اونجا با شوهرم اشنا شدیم زیرنظر خانوادس و دقیق معیارا رو میشه مقایسه کرد.از حضرت علی اکبرم بخواه بازم منو همسرم با توسل از حضرت علی اکبر بهم رسیدیم 

عزیزم کفر نگو خداهست واسه هرکسی زمانی داره .برنامه ادم حوا رو امتحان کن من از اونجا با شوهرم اشنا شد ...

من کی کفرگفتم الان؟ من خودم ازدبستان تاالان دارم نماز میخونم عبادت میکنم حاضرم شام نخورم ولی بدمش بقیه که ندارن. زمان من کی میرسه؟ حتما دقتی برم تو قبر زمانش میرسه😑 من حتی اصلا اینو هم که زوری بخوام خدا بهم نمیده😑

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏