2777
2789
عنوان

مدرسه غير انتفاعی🤕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 45 پست
خوب به تجربی علاقه دارم یعنی دنیا به آخر رسیده نمیارم ؟

علاقه مهم نیست استعداد هم مهمه !

مثلا من علاقه دارم نقاشی بکشم !

خوب هرکاری هم کنم استعداد هم نیازه 

من دوست خودم بخدا هفتم ریاضی ۱۷شد هشتم ۱۴نهم ۱۷ولی بازم تجربی نیاورد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علاقه مهم نیست استعداد هم مهمه !مثلا من علاقه دارم نقاشی بکشم !خوب هرکاری هم کنم استعداد هم نیازه من ...

بنظر واسه این نیست که قبلا باید بالای ۱۷ میشد برای تجربی و الان ۱۳ شده با اینکه دوستت علومش خوب نبوده خوب

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بنظر واسه این نیست که قبلا باید بالای ۱۷ میشد برای تجربی و الان ۱۳ شده با اینکه دوستت علومش خوب نبود ...

عزیزم مال پارساله !

من الان کلاس دهمم 

خیر علومش هم خوب بود 

هفتم علوم ۱۹هشتم ۱۵نهم ۱۵

ببین الان هدایت تحصیلی ها شدن الف و ب و خط تیره اولین آخر یعنی خط تیره که متاسفانه عدم پذیرشه

شاید بپذیرن چون پدر من ایثارگر هست و سهمیه دارن بچه های ایثارگرا 

عزیزم مال پارساله !من الان کلاس دهمم خیر علومش هم خوب بود هفتم علوم ۱۹هشتم ۱۵نهم ۱۵

خوب پس چرا نیاورده ؟

به ما که اعلام کردن بالای ۱۳ علوم هم بالای ۱۴ بسه

خوب پس چرا نیاورده ؟به ما که اعلام کردن بالای ۱۳ علوم هم بالای ۱۴ بسه

به ماهم همین رو گفتن ولی خب تجربی رقابت بالایی داره و خب به خیلیا اولویت نمیدن 

به نظرم به یه رشته که هم توش استعداد داری هم توانایی فکر کن 

من رشتم ریاضیه اگه سوالی داشتی بپرس کمکت کنم 

اتفاقا دوست منم فرزند شهید بود ولی حتی مدرسه های شاهد ثبت نامش نکردن 🚶🏻‍♀️

ای بابا 🥲💔

یعنی چیکار کنم الان

ناامید بشم از تجربی؟

به ماهم همین رو گفتن ولی خب تجربی رقابت بالایی داره و خب به خیلیا اولویت نمیدن به نظرم به یه رشته که ...

یه فامیلی هم داریم میگه دخترش رفته ریاضی تجربی نياورده فکر کنم بخاطر اینه که داوطلبای تجربی زیاده

ای بابا 🥲💔یعنی چیکار کنم الانناامید بشم از تجربی؟

نمیدونم بخدا 

خدا ناامیدت نکنه عزیزم 

تو تلاشتو بکن خدا حتما میبینن و جوابتو میده و هرچی به صلاحت باشه جلو راهت قرار میده 

ببین باور کن خدا خوب می‌دونه چه رشته ای به دردت میخوره به خدا من پارسال تابستون بخاطر این انتخاب رشته انقد گریه میکردم رشته ای که میخواستم رو نرفتم ولی خدا منو به رشته ریاضی آورد که حتی فکرشو نمی‌کردم 

الآنم تو رشتم موفقم و عاشق رشتمم و هر روز خداروشکر میکنم 

راستش رو بخوای منم از اسم ریاضی میترسیدم ولی الان همش ۱۸میشم 🥲♥️

یه فامیلی هم داریم میگه دخترش رفته ریاضی تجربی نياورده فکر کنم بخاطر اینه که داوطلبای تجربی زیاده

نه اینجوری هم نیست ریاضی و تجربی هر دوتاش یه نمره واسه قبولی میخواد اصن ممکن نیست کسی تجربی نیاره بعد ریاضی بیاره بلاخره ریاضی تازه از تجربی تخصصی ترم هست

نمیدونم بخدا خدا ناامیدت نکنه عزیزم تو تلاشتو بکن خدا حتما میبینن و جوابتو میده و هرچی به صلاحت باشه ...

انشاالله تو هم تو رشتت موفق باشی 

منم قانع شدم یبار که انسانی برم و اینا ولی من وکالت علاقه داشتم و همه میگفتن با وکالت نمیشه مهاجرت کرد و سخته

نه اینجوری هم نیست ریاضی و تجربی هر دوتاش یه نمره واسه قبولی میخواد اصن ممکن نیست کسی تجربی نیاره بع ...

درسته ولی خوب ریاضی داوطلباش آنقدر مثل تجربی زیاد نیست شاید یه نمره واسه آوردن تجربی کم داشته آخه نمره علوم برای ریاضی کمتر از تجربیع