معلومه که ایراد گرفتن ایراد گرفتم کابینتمو سفید زدم مادرم میگه چرا سفید زدی طرح چوب میزدی کامل ٫ مبلم رو کرم طوسی گرفتم گفت اره خیلی تمیزی رنگ رو شن هم گرفتی؟ تختم رو چون یخچال و تلویزیون جنس خوب گرفتم سرویس خوابم رو یه چیز سبک تر انتخاب کردم چون اهمیتش به اندازه بقیه وسایل نبود اومده میگه چرا سرویس خواب ام دی اف گرفتی چوب میگرفتیاا . کاشی حموم دستشویی رو کرم و سنگ اسلب گرفتیم اومده میگه چرا کرم گرفتی سرمه ای میگرفتیا خدا شاهده اگه دروغ بگم . تازه برای همونقدر جهازی که خودشون گرفتن میخوان از شوهرم امضا بگیرن .
شوهرم برای خرید مبلمان و تخت و ناهار خوری اینا منو برد دوتایی باهم خرید کردیم تلویزیون و یخچال رو خودش تنها خرید ولی بازم قبلش مارک و اسمش رو به من گفته بود یا برای کابینت و کمد دیواری و کاشی و سرامیک اینا همه منو برد دوتایی خرید کردیم . اینا لجشون گرفت که چرا مارو نبردین . ولی خودشون برای جهازیکه برای من قرار بود بخرن منو نمیخواستن ببرن باورت میشه؟؟ میخواستن ظرف و ظروف و باقی چیزا مامان بابام دوتایی برن بخرن . مامانم گفت که سره خودش مادرش مگه اونو بردش که الان اون منو ببره . چند بار باهاش دعوا افتادم تا منو بردن . و میدونی چرا دوتایی رفتیم؟ چون چند بار اونا رو بردیم قبلا امتحانشون کردیم . یه جوری بود که قبول نداشتن همراه هستن خودشون برای خودشون انتخاب میکردن و تو باید همونو میخریدی اگه نمیخریدی فیس و باد و سرسنگینی به راه بود .
بگم شوهرم خوشش نمیاد؟ فکر میکنی اینارو نگفتم؟ میگن به اون چه مربوطه اون خسیسه اون چیکاره هست این یه رسمیه که ما باید انجام بدیم .
شاید فکر کنین من سادم یا سکوت کردم ولی باور کنید من خیلی جنگیدم خیلی
وقتی دیدم هیچ جوره کنار نمیان و اصلا با اینکه هزارتا کار هم کنی باز میگن مگه چیکار کرده؟؟ منو شوهرم خیلی وقته که حرفی پیششون نمیزنیم و اونا از کارامون خبر ندارن .اونا میخوان یه راه باز کنن تا دخالت کنن و وقتی میبینن ما راه نمیدیم اینطوری با حرف و کنایه و مسخره کردن میخوان عصبانیتشون رو تخلیه کنن حتا پشتم پیش مادربزرگام اینا بدمون رو میگن و همه جا ما رو آدم بده کردن . منم خسته شدم واقعا دیگه بریدم .
دیگه گفتیم راه اخر اینه که قید جهازو عروسی اینا همه رو میزنیم . منو شوهرم میریم خونه خودمون یه عروسی کوچیک شوهرم میگیره و خودمون دوتایی جهاز میخریم . دیگه اصلیا خریده شده فقط یه لباسشویی و ظرف و ظروف هست دیگه