2777
2789
عنوان

با مادرم دعوام شده شدید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 143 پست
بعضی از پدر و مادرا به فکر عابروی بچشون نیستن والا داماد خوب نصیبشون شده باید قدر دان باشن چرا انقدر ...

میگن نه تو پشت شوهرت هستی مارو به اون فروختی  . تازه میرن به همه میگن ابرومونو میبرن همه چی بر علیه ما میشه 

...🥀🍂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدون جشن؟ گفتیم دویست تا داماد سیصد تا شما عروسی بگیریم و تمام . میگن نههه ما ۵۰۰تا دعوتی داریم میخ ...

جهاز درستو حسابی واست میگیرن؟

۵۰۰ نفر چ خبره .طفلی داماد گناه داره

انگار از عمد میخوان اذیتش کنن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
میگن نه تو پشت شوهرت هستی مارو به اون فروختی . تازه میرن به همه میگن ابرومونو میبرن همه چی بر علیه ...

بگو اره پشت شوهرم نباشم پشت کی باشم؟ 

الان اصلا نباید ابرو برات مهم باشه 

من اگه جات بودم میرفتم و قطع ارتباط 

خاک بر سر همچین خانواده ای کوفت جهاز خریدن ک بخان نشون بدن؟؟ خسیسای نکبت عقده ای

خیلی محلشون نده بابا

عروسیو راه بندازین

بچسب به شوهرت مرد به این خوبی

ساقی به نور باده برافروز جام ما
خب به حرف خانوادت گوش نده عزیزم

گوش ندادم تا الانم گوش ندادم  ولی یه سری چیزها رو نمیشه  من مادرمو میشناسم میره همه جا بد منو میگه خودشو خوب جلوه میده . 

همه میپرسن نمیخواین عروسی بگیرین؟؟ نمیگه که داماد میخواست بگیره ما نزاشتیم گفتیم سال دیگه . 

بلکه میگه داماد چک داره نمیتونه بگیره انداخته سال دیگه 

...🥀🍂

گوش ندادم تا الانم گوش ندادم ولی یه سری چیزها رو نمیشه من مادرمو میشناسم میره همه جا بد منو میگه خ ...

اینا نباید برات مهم باشه فقط دور شو و روح و روانتو نجات بده

عزیزم بنظرم خانوادت بیانشون بده ولی حق دارن

زمان عقد مسافرت خوب نیست و هرشب خبیدن کنار هم انگیزش واسه جشن و عروسی کم میش

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

گوش ندادم تا الانم گوش ندادم ولی یه سری چیزها رو نمیشه من مادرمو میشناسم میره همه جا بد منو میگه خ ...

برو سره زندگیت بگو اصلا ما میخوایم صد نفر دعوت کنیم میاین بیاین، اگرم نمیاین که بدون مراسم برم.من جای تو بودم میرفتم ماه عسل و برمیگشتم میرفتم تو خونه ی خودم خرج الکی هم نمیکردم و این حرفام پیش نمیومد

کپی مادر من .خدا صبرت بده .پیرت می‌کنه بعد ازدواج با دخالتاش البته اگه جلوشو نگیری

ششمین کاربری 😒

چه خانواده عجیبی داری اون وقت خانواده من میگن هیچی از نامزدت نخواه تازه کلیم براش کادو میخرن غذا مید ...

قدر خانوادتو بدون . مادرشوهر ندارم . مادرم اگه غذاییم درست کنه و بده ببرم پیش همه میگه اره گفتم مادر نداره غذا نمیخوره غذا دادم ببره . 

درصورتی که شوهرم خودش از بیرون غذا میخوره اگه نخورد خودش اشپزی بلده هیچ وقتم پیش کسی نذاشت که بگن مادرنداره گشنه میخوابه 

...🥀🍂

والله خواهر منم یک ماه عقد کردم روز مراسم نامزدمو و دیدم و اون شبی که یلدایی آوردن 

نامزدم همه چی تمومه شکر خدا از خانواده هیچچچچ شانس نیاوردم 

قراره همین ماه نهایت ماه بعد عروسی بگیریم خلاص شم از دستشون هنوزم یاد عقدکنونم میفتم گریه م میگیره من نمیبخشمشون امیدوارم خداهم نبخشه