2777
2789
عنوان

امروز که همه نظرسجی اسم گذاشتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 22 پست
همه چی خوب بود تا وقتی که معنیشو گفتینمعنیش میشه قایق! حیف بچه نیست همچین اسمی بذارن روشتلفظش قشنگه ...

نه فکر کنم همون ساحل بود معنیش🤣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
همه چی خوب بود تا وقتی که معنیشو گفتینمعنیش میشه قایق! حیف بچه نیست همچین اسمی بذارن روشتلفظش قشنگه ...

رفتم معنی اسمشو دیدم یعنی محکم و استوار😁🤷‍♀️

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فکر کنم همون ساحل بود معنیش🤣

آخه بازم خوب نیست

همون امیررضا بهتره به نظر من😁 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

رفتم معنی اسمشو دیدم یعنی محکم و استوار😁🤷‍♀️

باز بهتر شد😂😁

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️