2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4372 بازدید | 171 پست

اسی جونم ببخشید با اجازه😭🩷  

خانما میشه امضامو بخونید؟🥺

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا دوره آخر الزمونه مگه مسلمان نیستن اینا یعنی چی زن سوار موتور مرد نامحرم میشه بلاخره تو مسیر ممکنه ...

چه ربطی به تهران داره

تو شهرای دیگه بی فرهنگی پیدا نمیشه؟

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

حالا یه اسنپی چیه که آدم بره تو نخش

چه بد حرف میزنی. 

یه دوره بدی هم شده بعضی زنا برا پول هر کاری میکنن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
جدی تو شهر ما نیست چ عجیبه تهران

تو تهران به خاطر ترافیک زیادش جدیدا زیاد شده 

خانم‌های شاغل استفاده میکنند بعضی از تایمها واقعا سه ساعت هم تو ترافیک میمونیم خوب خانومه ترجیح میده اسنپ بگیره زودتر برگرده خونش یا بره سرکارش 

واقعاااا اوناهم تا حالا برخوردی ی رفتار... نداشتن

نه اصلا و ابدا 

کلامی تو راه هم حرف نزدن . فقط سلام کردن و سلام کردم 

و آخر گفتم اینترنتی پرداخت کنم یا نقد ؟ و اونا جواب دادن و خدانگهدار 

کلا همین بوده 

صد بار هم سوار شدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

توی هر شغلی این موضوع ممکنه پیش بیاد ولی حداقل شوهر شما اسنپ موتوره و کم پیش میاد ی خانم سوار موتور ...

اتفاقا خیلی سوار میشن بخدا من حتی فکرشم حالمو بد می‌کنه آخه شوهر من خیلی منو محدود می‌کنه بعد زورم میاد خودش زن سوار می‌کنه بعدشم میگم بسته ببر یا کار دیگه بکن گوش نمیده میگه این خوب درآمدش 

وای چقدر اشتب تایپ داشتم ببخشید اعصابم خورد حالم بده بخاطر اونه

یعنی خانوم بیاد پشت موتور شوهرت سوار شه

خیلی مسخرست خیلی 

من اگه موتور سوار شم شوهرم رو نگیرم محکم و بهش نچسپم می افتم که 

ولی همچین کاری می کنن خانوم ها خدایی ؟🥲🤦🏻‍♀️😆😧

معجزه شکر گزاری...

وای چقدر اشتب تایپ داشتم ببخشید اعصابم خورد حالم بده بخاطر اونه

یعنی خانوم بیاد پشت موتور شوهرت سوار شه

خیلی مسخرست خیلی 

من اگه موتور سوار شم شوهرم رو نگیرم محکم و بهش نچسپم می افتم که 

ولی همچین کاری می کنن خانوم ها خدایی ؟🥲🤦🏻‍♀️😆😧

معجزه شکر گزاری...

چه بد حرف میزنی. یه دوره بدی هم شده بعضی زنا برا پول هر کاری میکنن

والا  اینا  نون  ندارن  بخورن   چه  خرجی  میخواد  بکنه  مثلا

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم