2777
2789
عنوان

قلب جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 157 پست
منم خیلی نکرانم مشکل جدی داشته باشم

دوتا علت داره 

یا اسپرم ضعیفه ک در این حالت یا کلا لقاح صورت نمیگیره یا وسط رشد جنین ایست قلبی پیش میاد.

علت دوم خونرسانی مادر ب جنین مشکل داره که خون ب جنین نمیرسه و از یه سنی یهوو متوقف میشه.

هرجفتش درمان داره اما تضمینی نیس ک تکرار نشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم راضی باش به رضای خدا پسر من توی ۳۹ هفته آسمونی شد توی هفته های پایین داشت سقط میشد خیلی به خدا ...

ای واااای عزیزم چقد سخت😭😭😭😭

بیا نجنگیده نبازیم...✌
وای ن حتما باید برا بار دوم تحت نظر پزشک میبودی چون ما که این اتفاق افتاده برامون باید قبل اقدام چند ...

همه اینکاررارو کردم زیر نظر متخصص بودم ازاولش. اما هرکی دفعه اول کورتاژ میکنه باید دفعه دوم آنوکساپارین بزنه . اما دکترم بهم نگفت. بعدها فهمیدم.

برای کورتاژ توی بیمارستان باید دوتا سونو از دوجای مختلف داشته باشی وگرنه قبول نمیکنن.

اگر امروز بتونم اورژانسی نوبت بگیرم میرم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
اتفاقا کورتاژ بیهوش میشی هیچیم نمیغهمی ولی شیاف که بزارن کمی درد داره

عه واسه کورتاژ بیهوش میکنن فکر میکردم دردو کامل حس میکنم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
همه اینکاررارو کردم زیر نظر متخصص بودم ازاولش. اما هرکی دفعه اول کورتاژ میکنه باید دفعه دوم آنوکساپا ...

پس منم باید بزنم برا بعد عید میخوام اقدام کنم امیدورام که دیگه پیش نیاد 

اره نذار بمونه چون عفونته و خدانکرده وارد خونت میشه. حتما دوتا سونو از دوتادکتر مختلف بگیر. درضمن با ...

برای سونو باید ناشتا باشم؟

بیا نجنگیده نبازیم...✌