2777
2789
عنوان

قلب جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 157 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علتش چی بود؟

برای بار دوم ک اینجور شدم 

رفتم آزمایش تخصصی دادم ک علت رو بفهمم آزمایشم نزدیک ۵تومن شد دوسال پیش.

فهمیدیم خونرسانی من به جنین مشکل داره .

ینی از یه سنی ب بعد مثلا سه ماهی ۶ ماهگی یا ۷ ماهگی جنین ایست قلبی میکنه.

اگه برای بارداری دومم دکترمو خوب انتخاب میکردم و ازهمون روز اول ک میفهمیدم باردارم ، آنوکساپارین میزدم بچم زنده بود.

عزیزم راضی باش به رضای خدا پسر من توی ۳۹ هفته آسمونی شد توی هفته های پایین داشت سقط میشد خیلی به خدا اصرار کردم بمونه موند همه سونو خوب بود تا اینکه در اثر خفگی با بند ناف مرد ایکاش تو هفته های پائین میرفت همیشه یه داغ رو دلمه

شما بعدش باردار شدین؟من خیلی ترسیدمچطور دفع کردین با دارو یا خودبه خود

ن گلم هنوز اقدام نکردم ولی دکترم بهم گفت خواستی اقدام کنی  حتما تحت نظر پزشک باش 

برا سقط بپر بپر کن ببین خودش کنده میشه چند روز هرکار کردم نشد دیگه بیمارستان خوابیدم اول شیاف و قرص زیر زبونی گذاشتن بازم سقط نشد اخرشم کورتاژ شدم ولی رازی بودم از کورتاژ اصن هیچی نفهمیدم ولی بعضیا با همون شیاف و قرص سقط میشه 

لکه بینی چیزی داری؟بنظرم مجددا جای معتبرتری سونو بده

نه اصلااا هیچ علائمی ندارم شوهرمم میگه دوباره بریم سونو ولی خودم میگم به فایدس

بیا نجنگیده نبازیم...✌
برای بار دوم ک اینجور شدم رفتم آزمایش تخصصی دادم ک علت رو بفهمم آزمایشم نزدیک ۵تومن شد دوسال پیش.فهم ...

منم خیلی نکرانم مشکل جدی داشته باشم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
دکترم بهم نگفت ک قبلش یاحتی زمانی ک فهمیدم حاملم ، چیکارکنم. بیسواد و نفهم. خداازش نگذره.

وای ن حتما باید برا بار دوم تحت نظر پزشک میبودی چون ما که این اتفاق افتاده برامون باید قبل اقدام چندتا آزمایش بدین حتی اقات هم باید آزمایش اسپرم بده چون اگه اسپرم ضعیف باشه بچه سقط میشه