2777
2789
عنوان

دخترم ضعیفه یکم شیطونه مادرم همش منو تشویق میکنه بزنمش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 29 پست
ضعف عضله پا دست

آخی عزیزم، این بچه زدن نداره.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچتو به هیچ عنوان پیش مادرت تنها نزار

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

مادربزرگ منم خیلی میگه تشر بزن به بچه ها خدایی دختران هم آرومن ولی مثلا بدغذا هستن یا مثلا گیر میده چرا دستشویی زود به زود نمی‌رن مریض میشن حالا بزرگ هم شدن دیگه خودشون می‌دونن کی برن خیلی گیر میده بدبختی کنارمون هست کاریش نمیشه کرد شما ولی کمتر برو تا زمانی که بچت آروم بشه 

دخترم بدنش 1عیفه لاغره منتطر ازمایشش هستم ک مشکلی نداشته باشه تامام امیدم همینه

کتک بخوره عقده میکنه یه روز تلافی و بدتر میکنه فقط ببین کتاب داستان بخون براش با داستان صوتی بزار ورزش کنهد

چند سالشه ؟اصلا دعواش نکن چه برسه بزنیش.گناه داره کمتر برو خونه مادرت خودت به بچه بها بدی اطرافیان هم میدن.من بچه سومم با دوستای اولی زمین تا آسمون فرق داره پدرمون رو درآورده یه سر نق میزنه ولی صبوری میکنم.

اگه میتونی کمتر برو خونه مامانت تا نه اون بنده خدا ناراحت بشه نه تو بهشون حق بده پیر شدن اعصاب ندارن اگرم اعتراضی کرد بگو بچم اذیتتون میکنه اعصابتونو خورد مییکنه گففتم کمتر بیام بچه باید بچگیشو کنه خوشحال باش که بچت شیطونه شاده بخاطر حرف بقیه هیچ وقت بیخودی بچتو دعوا نکن 

خدایا شکرت... 
ببخشیدا عجب مادربزرگ‌ عتیقه ای، من ۴ ساله مامان بزرگم اسمونی شده هنوز وقتی میرم سر مزار پاکش گریه می ...

ما یه مادر بزرگ داریم فقط یک دستش تسبیح و 

یه دستش عصاشه می خواد همه رو بزنه عصبی و غرغرو

مشکلات و غم گرفتاری ها زندگیش  روانیش کرده 

همه رو میزنه و بداخلاقه 🥲🤦🏻‍♀️😆

معجزه شکر گزاری...

بگو مادر من الان کتکش بزنم فردا روزی باید برم از تو خیابونا جمعش کنم مگه حیوانه بزنمش؟؟؟؟؟؟ 

خداروشکر که سالمه طبیعت بچه شلوغ کردنه 

بگو خوشت میومد خدایی نکرده زبونم لال معلول باشه ساکت یه گوشه افتاده باشه؟؟؟؟؟

با عرض پوزش مادرت نفهمه. توجه نکن بفو بچه س دیگه با بچه های زمان شما فرق دارن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند