جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مادربزرگ منم خیلی میگه تشر بزن به بچه ها خدایی دختران هم آرومن ولی مثلا بدغذا هستن یا مثلا گیر میده چرا دستشویی زود به زود نمیرن مریض میشن حالا بزرگ هم شدن دیگه خودشون میدونن کی برن خیلی گیر میده بدبختی کنارمون هست کاریش نمیشه کرد شما ولی کمتر برو تا زمانی که بچت آروم بشه
چند سالشه ؟اصلا دعواش نکن چه برسه بزنیش.گناه داره کمتر برو خونه مادرت خودت به بچه بها بدی اطرافیان هم میدن.من بچه سومم با دوستای اولی زمین تا آسمون فرق داره پدرمون رو درآورده یه سر نق میزنه ولی صبوری میکنم.
اگه میتونی کمتر برو خونه مامانت تا نه اون بنده خدا ناراحت بشه نه تو بهشون حق بده پیر شدن اعصاب ندارن اگرم اعتراضی کرد بگو بچم اذیتتون میکنه اعصابتونو خورد مییکنه گففتم کمتر بیام بچه باید بچگیشو کنه خوشحال باش که بچت شیطونه شاده بخاطر حرف بقیه هیچ وقت بیخودی بچتو دعوا نکن