2777
2789
عنوان

پرولاکتینم بالاست لطفا کسی که میتونه کمک کنه راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 45 پست
والا نمیدونم چند بود چون قبلا ۶۲۰ بود یه سقط داشتم دوباره بالا رفت دفعه قبل کاربرگولین خوردم بشدت حا ...

مشکل سقطتونم از همین پرولاکتین بالاس دیگه اول باید کاملا این پایین بیاد بعدش 

دکتر من میگفت چند تا بیمار مثل تو داشتم با این تفاوت که اونا متاهل بودن و باردار نمیشدن ولی این هورمونشونو پایین اوردیم بچه دار شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل سقطتونم از همین پرولاکتین بالاس دیگه اول باید کاملا این پایین بیاد بعدش دکتر من میگفت چند تا بی ...

وای خدا کنه حتما میرم آر ای ای 

شما بعد اتمام قرص چه مدت بعدش آزمایش دادی؟

من جدیدا پریودم کمتر شده میزانش منظورمه نمیدونم واسه همینه!

من دوسال بود اصلا پریود نمیشدم دوسه بارم رفتم دکتر زنان الکی پروژسترون نوشت پریود شدم ماه بعد باز نشدم بعد دیگه رفتم دکتر غدد مشکل اصلی رو پیدا کردیم

وای خدا کنه حتما میرم آر ای ای شما بعد اتمام قرص چه مدت بعدش آزمایش دادی؟

من الان از تابستون که متوجه مشکلم شدم هر دوماه یبار میرم ازمایش که دکترم چک کنه قراره هر شش ماه یبارم برم ام ار ای که اندازه تومور چک بشه الان مثلا ماه بعد ام ار ای دارم دوباره

وای خدا کنه حتما میرم آر ای ای شما بعد اتمام قرص چه مدت بعدش آزمایش دادی؟

من الان از تابستون که متوجه مشکلم شدم هر دوماه یبار میرم ازمایش که دکترم چک کنه قراره هر شش ماه یبارم برم ام ار ای که اندازه تومور چک بشه الان مثلا ماه بعد ام ار ای دارم دوباره

من الان از تابستون که متوجه مشکلم شدم هر دوماه یبار میرم ازمایش که دکترم چک کنه قراره هر شش ماه یبار ...

چه خوبه شما پیگیری می کنید من واسه بارداریم هم که مشکل دارم بندرت دکتر میرم خیلی تنبلم واسه دکتر رفتن

باشه حتما میرم

اره برو اگه از ام ار ای میترسین که منم اولش میترسیدم بعد که رفتم دیدم هیچ ترسی نداره الکی خودمو میترسوندم تازه من 19 سالمه هنوز

بعد اینکه حالا خدا کنه شما مثل من ادنوم نداشتخ باشین ولی اگه داشته باشینم اصلا نگران نباشین یه تومور خوش خیم سادس که با دارو کوچیک میشه 

اره برو اگه از ام ار ای میترسین که منم اولش میترسیدم بعد که رفتم دیدم هیچ ترسی نداره الکی خودمو میتر ...

ممنون عزیزم از راهنماییت باشه حتما پیگیری میکنم.شما چه قرصی مصرف کردین؟

چه خوبه شما پیگیری می کنید من واسه بارداریم هم که مشکل دارم بندرت دکتر میرم خیلی تنبلم واسه دکتر رفت ...

منم مثل شما بودم دیگه اگه همون وقتش که متوجه شدم ترشح سینه دارم رفته بودم دکتر اندازه این ادنوم یه سانت نمیشد

همش سهل انگاری کردم اخرش شد این

ولی دیگه الان چون ترسم از اینه اگه این اندازش کنترل نشه ممکنه حتی باعث بشه کورم بشم ادم شدم مرتب دارم میرم دکتر و ازمایش

راستی یه دکتر غدد خوب توی تهران انتخاب کنید که مرتب زیر نظرش باشید سهل انگاری نکنید

ممنون عزیزم از راهنماییت باشه حتما پیگیری میکنم.شما چه قرصی مصرف کردین؟

من کابرگولین ایرانی خودش خیلی جوابه حالمم اصلا بد نکرد

یه چند ماه دوز 1 خوردم الان دارم 0/5میخورم

منم مثل شما بودم دیگه اگه همون وقتش که متوجه شدم ترشح سینه دارم رفته بودم دکتر اندازه این ادنوم یه س ...

چه کار خوبی کردین

منم باید همینکارو کنم یه دکتر غدد برم