2777
2789
وای خب بده میگم آیدا بده یا یکی دیگه

میدونی لیانا من فقط میخواستم تورو از این حال دربیارم همینخیلی دلم سوختخیلی زیادالبته دوستت شیوا هم حق داره چون هممون گاهی نیاز داریم خودمون از همه جا محو کنیم و دور شیم تا یکم نفس بکشیم یکم فکر کنیمو از همه مهم تر ببینیم برای کی اهمیت داریم:)میدونی حرفای نینی یار پر از نشونه بود که با شیوا حرف زده ولی تو انقدر نگران بودی که باور نکردی برای همین من دست به کار شدم راستی لیا من آیدی مدیر اون گروهم دارماگه بخوای بهت میدم بری بپرسی ببینی که شیوا لینک گروهو ازشون گرفته یا نهچون اون اکانت دقیقا بعد از ماجرای دت دت جوین شدیعنی فردای دیلیت اکانت کردنش

--

لیا اگه آیدیت رو بدی تا توی تلگرام بهت تکست بدم خودت همه چیزو میفهمیو آره شیوا خوبه خیلی هم خوبه،تورو هم خیلی دوست داره، خیلی زیادشاید فقط نمیخواد نگرانت کنه یا هرچی ولی بدون خوبه الان هم اگه میخوای آیدی بده اگرم نه که هیچی چون انتظار نداری که توی سایت فاکداپ ایرانی آیدی بچه رو بهت بدم؟
--
لیانا فقط بدون من دنبال دراما نیستم
چون حال و روزت رو دیدم خواستم بهت کمک کنم تا بلاخره از این بلاتکلیفی دربیای
وگرنه چرا باید خودم رو تو دردسر بندازم
اونم وقتی که شیوا نمیخواست کسی ازش خبر داشته باشه
ولی خب هیچکس جز تو انقدر نگران نیست
پس حق داری ازش با خبر باشی
و اینکه شیوا خوبه
خیلی خوبه
فقط به زمان نیاز داره

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عجیبه میدونی چیه دارم مطمئن میشم که خود شیواست

منم دقیقا همین حسو دارم

چون میدونی

فقط داره شیوارو توجیح میکنه

اگ شیوارو نمیشناسه..پس این حرفا چیه

درضمن همه چی اتفاقی نمیشه ک

این حرفاش و سناریوش خیلی چیزی بود ک ب ندرت امکان داره اتفاق بیفته..

اگ شیوا باشه ک من ریدم دیروز تویه مکالماتم..😐🤣

البته حق داشتم خ ناراحت بودم

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

من میتونم، اگ فک میکنی الکیه یا هرچی دیگه، ی عکس خودت بفرس ک خط زده باشه من اگ تونستم بخونم، اون عکس ...

میشه درخواست منو قبول کنید دقیقا همین مشکل و دارم اگه بتونید کمک کنید