2777
2789
عنوان

ازدواج به خاطر ثروت

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی بدهکارم ولی این کارت حماقته زندگی عاشقانه یکنواخت و بی روح میشه چه برسه به زندکی بدون عشق

خسته شدم کم آوردم هر شغلی انتخاب کردم پولش کمه یا پول نمیدن دیگه نمیدونم چه گو.... بخورم

به ماشین لوکس

سفرهای خارجی

خدمتکارها

آسایش و رفاه

به اینا فکر کن

ما رو بیاد بیار که با عشق ازدواج کردیم و الان بخاطر مشکلات مالی مثل سگ و گربه هستیم توی زندگی 

به ماشین لوکس

سفرهای خارجی

خدمتکارها

آسایش و رفاه

به اینا فکر کن

ما رو بیاد بیار که با عشق ازدواج کردیم و الان بخاطر مشکلات مالی مثل سگ و گربه هستیم توی زندگی  و همچی حسرته

خسته شدم کم آوردم هر شغلی انتخاب کردم پولش کمه یا پول نمیدن دیگه نمیدونم چه گو.... بخورم

بخدا منم حقوقم ۵تومنه تازه به خونوادمم پول میدم بدهی هم زیاد دارم ولی راهش این نیست واسه منم پیش اومده ردش کردم قبلا مثل تو میخواستم خودمو بدبخت کنم ولی یه اتفاقی افتاد کنسل شد ازدواج 

الان که مدت ها میگذره همیشه به مادرم میگه چقد خوب شد یا فلانی ازدواج نکردم چقد خررر بودم چقددد احمق بودم قشنگ خودمو بدبخت میکردم

بخدا منم حقوقم ۵تومنه تازه به خونوادمم پول میدم بدهی هم زیاد دارم ولی راهش این نیست واسه منم پیش اوم ...

ببین شرایط بدهی من خیلی فرق میکنه مبلغ به شدت بالایی هست من از پسش برنمیام، تازه بدهی من به همین آقایی هست که مجبورم باهاش ازدواج کنم، از قبل با برنامه اومد جلو، خیلی گیر افتادم بدجور

بخدا منم حقوقم ۵تومنه تازه به خونوادمم پول میدم بدهی هم زیاد دارم ولی راهش این نیست واسه منم پیش اوم ...

من ماهیانه ۳۰ تا ۵۰ تومان حقوق دارم ولی بدهی من مبلغ کلانی هس