2777
2789
عنوان

چرا پولش برکت نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 19 پست
از بیرون وارد خونه میشی سلام کن اگه کسی نبود بگو"سلام علینا من ربنا"بعد یه صلوات بعد یه سوره توحیدذک ...

ممنون عزیزم،حتما انجام میدم،اون سلام کردن بخاطر چیه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
درآمدش حلاله ؟اگه آره سال خمسی دارید ؟ اینها تو برکت مال تأثیر داره

حلال حروم حالیشه 

ولی حس میکنم گاهی از روی تنبلی درست حساب کتاب نمیکنه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شالله خدا کمک کنه بهمون.یه تجربه کوچیک که دارم اینه البته خودم هی فراموش میکنم،شکرگذاری و توکل قل ...

می‌دونی یه چیزی خیلی برام عجیبه ... کل خاندانشون اینطوری هستن ؛ مدام در حال دویدن ولی به هیچی نرسیدن 

دلیلش چیه اخه؟ از کی بپرسم

پدر خودم بدون کوچکترین پشتوانه ای دست مادرم رو گرفت برد تو خونه با وسایل کامل چون از نوجوانی کار کرد ...

عزیزم بعیده بخوای همچین حرفی بنی

الان رو با زمان ازدواج بابات مقایسه میکنی؟

اصلا قابل مقایسه نیست!!

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
عزیزم بعیده بخوای همچین حرفی بنیالان رو با زمان ازدواج بابات مقایسه میکنی؟اصلا قابل مقایسه نیست!!

منظورم مقایسه نبود 

منظورم اینه پدرم هم گذشته سختی داشته ولی اینقدر مالش برکت داشت به همه چی رسید همه چی ولی عمو هام اینطوری نشدن هیچکدوم هیچکدوم به هیچ جا نرسیدن درحالی که درامدشون کمتر بود از پدرم ...

منظورم این