2777
2789
عنوان

خوبه دخترم کلاس سومشو جهشی بخونه(سوالی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
چشمم از فضای ابتدایی زودتر دربیادنیمه دومیم هست

نیمه دومی اگه هست درسشم خوبه . (درس خوب یعنی بدون نیاز به ساعت مطالعه بالا درست خوب باشه ) بخونه سریع رد بشه بره 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا میگن کلاس دوم رو جهشی بخونن.

بعدم خودت نگو دوست دارم یا ن ببین معلمش چی میگه.

الان پسر من کلاس اوله معلمشون گفت توانایی رو داره دوم رو جهشی بخونه.ولی من باز صبر میکنم تا اخر..

عشق ممنوعه❤️‍🩹

اینطوری زودتر از همسالاش میره پایه بعدی درسته؟بچه ها هرچه کوچکتر باشن اختلاف سنیشون با دوستاشون بیشتر برشون مهم میشه ممکنه نتونه کلاس بعد دوست پیدا کنه یا بچه های بزرگتر بهش زور بگن ،ولی هرچی سن بیشتر باشه کمتر به چشم میاد ،در ضمن از الان استرس اینکه تو باید جهشی بخونی و فلان بشی رو بهش ندین

نیمه دومی اگه هست درسشم خوبه . (درس خوب یعنی بدون نیاز به ساعت مطالعه بالا درست خوب باشه ) بخونه سریع رد بشه بره 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه خوب نیست به همین صورت نرمال پیش بره 

زودتر از دوره ابتدایی دربیاد که چی بشه بره بین بچه هایی که از خودش بزرگترن و زودتر از سنش وارد درس‌های سنگین بشه ؟

حالا اون تهش هم چیزی نیست نهایتا یکسال یا دوسال هم زودتر وارد دانشگاه بشه چی میشه اخه

خیلی خوب میشه برای کنکورش چون سنش پایین تر میشه میتونه به فکر پشت موندنم بیفته ولی باید چند تا ویژگی داشته باشه اگه بخواد جهشی بخونه  مثلا هوشش بالاتر از هم کلاسیاش باشه قدش بلندتر از اونا باشه بتونه با بزرگتر از خودش کنار بیاد و باهشون دوست بشه و گرنه فرسوده میشه و جهشی خوندن براش خوب عمل نمیکنه بلکه برعکس میشه 

ببخشید شما ترک هستید؟چون من فقط تو ترکا دیدم حس میکنن نیمه دوم عقب مونده باید جهشی بخونن جبران کنن

نه کوردم😂

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄