2777
2789
عنوان

نزدیک یه ساله ازدواج کردم ولی دلم میخواد جدا شم و مجرد بمونم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 63 پست
اوم فکر خوبیه خودم همش میخوام بگم میگم نکنه بدش بیاد

نه دلیلی نداره بدش بیاد .حتی اگه بدشم بیاد بازم تو حق داری احساست رو بگی .این احساسات اگه تلنبار بشه بعدا خدای نکرده  زندگیت رو داغون میکنه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
تو دوره مجردی خیلی خوبی داشته باید وقتی ازدواج میکردی که دیگه مجردی وحال وهواش دلتو میزد یا به قولی ...

اتفاقا دیگه دلمو زده بود ولی بازم اللن دلم میخواد اون روزارو بعد دو سال 

یعنی نامزدی و عقدم 😂 بخاطر این میگم مودی ام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو دوره مجردی خیلی خوبی داشته باید وقتی ازدواج میکردی که دیگه مجردی وحال وهواش دلتو میزد یا به قولی ...

اتفاقا دیگه دلمو زده بود ولی بازم اللن دلم میخواد اون روزارو بعد دو سال 

یعنی نامزدی و عقدم 😂 بخاطر این میگم مودی ام 

چون یکی دوبار ک رفتم بهش گفتم من از همه هیکلم قشنگتره تو باشگاه یکم خودخواه شدم و گفتم من برای تو حی ...

اول فکر کردم مریض و شکاکه ،الان فهمیدم شمارو شناخته🙄

واقعا چرا میخوای گند بزنی به زندگیت اخه

بیا یکم سرفه بزنم تو صورتت از این ویروس جدیده بهت بدم اون موقع کلا همه چی از سرت میپره دلت میخواد سم بخوری بمیری

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مگه روز خاستگاری اینارو تعیین نکرده بود باهات

یا مشاور نرفته بودید

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

چند سالته توطلاق بگیره بعدش بره دانشگاه یه شهر دیگه اخرش که چی؟ که بره دوباره دنبال دوست پسر بعدم او ...

دقیقا دنبال این بودم یکی این حرفارو بزنه منو بشونه سرجام 

دمت گرم 😂

چند سالته فکر کنم سنت کم بوده وقتی ازدواج کردی برای همین وقتی هم دوستات رو میبینی حسرت میخوری چرا زندگیت مثل این ها نیست و احساس میکنم به بلوغ فکری نرسیدی 

همسر شما هم به خاطر این موضوع میترسه شاید ممکن زندگیتون به هم بخوره