2777
2789

اره من

5 هفته فقط ساک و فتال پل

کیسه زرده اوایل 6 

قلب 6 هته و4 روز

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مایع زرد که میگن چیه

کیسه زرد منبع تغذیه بچس تا هفته12

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تو سونو من چیزی نزده از مایه زرد

همباز گفت مایه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عالیه دیده مایه رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.com

@darmangahe4dangul

و رادیولوژی

ن و ارسال و ترانس رکتان و چهار بعدی با سی دی ورنگی پیشرفته دیجیتال فول دیجیتال

ران و تشخیص استنوروز

کلینیک شبانه روزی چهار دانگه

:تاریخ

1902/10/09

نام بی

همکار عزیز

سونوگرافی OB:

رحم دارای اندازه و اکوژن طبیعی است.

یک کیسه حاملگی در داخل رحم دیده می شود.

طبق MSD = 10 میلی متر. سن حاملگی 5+/-1 w تخمین زده می شود.

در حال حاضر Y.S دیده می شود اما جنین آن غیر طبیعی نیست.

کنترل سونوگرافی 2 هفته بعد توصیه می شود.

موقعیت و شکل G.S و واکنش دسیدوال آن طبیعی است. ضایعه توده آدنکس یا مایع بدون لگن دیده نمی شود.

المپیک شبانه روزی چهاردانگ

رجو من و مدار عالی

خصص رادیولوژی و سونوگرافی

ظام بھی

دكتر ح.دهخرقاني

MD.رادیولوژیست

دکتر غریب قزلجه

خداروشکر مممونم عزیزم بچه شما جنسیتش چیه

دختر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.com@darmangahe4dangulو رادیولوژین و ارسال و ترانس رکتان و چهار بعدی با سی دی ورنگی پیشرفته دیجیتال ...

عزیزم همه چیت نرمال دوهفته صبر کن نگران نباش مبارکه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم تا ۸ هفته وقت هست فقط نگران نباش و استرس نداشته باش

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.