2777
2789
عنوان

شوهر سابقم دوست دخترش رو نگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 68 پست
این دردها مال گذشته نیست که بگیم فراموش می کنم این ناراحتی ها مستمر و ادامه داره حتی تو آینده وازدوا ...

دقیقا ،یه جمله هست که میگه دردی که من کشیدم تو با حس کردنش میمیری،منم خیلی اذیت شدم مقصر نبودم ازدواج کردم که زندگی کنم ولی طرفم اهل تعهد نبود،حالا میگن زندگی جدیدش به خودش مربوطه،درست،ولی دنیا هم دار مکافات هست،یادش نمیره چه بلایی سر دیگران آوردی

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
درسته گلم شما خونه پدرتی؟ مهریتو گرفتی

نه مهریه نداد با اینکه وضع مالی خوبی داره،کجایی خواهر الان خرج بچه که کم هست و به گردنشه به زور میده 

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف و نگاه مردمو بگوفضولی هاشون و دخالت هاشون عوضی بازی در آوردنشونبعدا بچه تو مدرسه باید بفهمه متفا ...

عزیزم درد رو فقط یه همدرد درک میکنه،منم بچه چند روزه تو بغلم بود در حالی که شوهرم بغل یکی دیگه،وای روزای بدی داشتم نمیدونستم غصه بخورم یا به بچم برسم ،خانواده شوهرم هیچ کدوم نیومدن دیدن بچه ،همینطور شوهرم،اینقدر خون از دست داده بودم که سردرد های میگرنی گرفتم ۸کیلو کم کردم ،ولی الان خدارو شکر بهترم

حرف و نگاه مردمو بگوفضولی هاشون و دخالت هاشون عوضی بازی در آوردنشونبعدا بچه تو مدرسه باید بفهمه متفا ...

الهی الان بهترین روزا رو با بچه هات داشته باشی

[QUOTE=365798667]هم مژه کارم هم سرویس مدرسه،شما شغلت چیه؟آره بیشتر وقت ها با دخترمم،دخترم پیش من شاد تره تا جای باباش ...[/QUOT من شاگرد سالنم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

نه مهریه نداد با اینکه وضع مالی خوبی داره،کجایی خواهر الان خرج بچه که کم هست و به گردنشه به زور میده

پس مهریت چی شد اون ک شما میگی پولداره ب راحتی میتنی مهر بگیری

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

عزیزم درد رو فقط یه همدرد درک میکنه،منم بچه چند روزه تو بغلم بود در حالی که شوهرم بغل یکی دیگه،وای ر ...

خدا رو شکر بهتری

تا می تونی روی کار و مسائل مالی تمرکز کن

فقط پول نجات دهنده است.

من اوایل زیاد کار میکردم تا بتونم زندگی بچمون جمع کنن.هر شب با وجود خستگی دست دخترن میگرفتم حداقل نین ساعت باهاش حرف میزدم بعد می خوابیدیم چون طول روز نمیدیدمش .

خیلی مراقب رابطه ات با دخترت باش

خدا رو شکر بهتریتا می تونی روی کار و مسائل مالی تمرکز کنفقط پول نجات دهنده است.من اوایل زیاد کار میک ...

آره فقط پول نجات دهنده اس و کار

پس مهریت چی شد اون ک شما میگی پولداره ب راحتی میتنی مهر بگیری

نتونستم،به نام خواهرش زده بود همه چی،شما چی مهریه گرفتی؟