2777
2789
عنوان

شوهر سابقم دوست دخترش رو نگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 68 پست

ولش کن  رهاش کن آدم عوۻی عوۻیه خودت درگیر نکن

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

ربطش اینه الان اون اقا هیچ نسبتی با شما نداره باید رهاش کنی که خودت به ارامش برسیواینکه اون خانم هی ...

عزیزم شما چرا برای من آرزوی خوشبختی نمیکنی؟بعدش چرا باید برای شوهر سابقم که کلی زندگی من و دخترم رو به هم ریخت،و الان جاش نیست بگم آرزوی خوشبختی کنم؟نه من نفرین نمیکنم،ولی امیدوارم بلایی که سر زندگی من آورد سر زندگی خودش بیاد،دنیا دار مکافات هست اینو که قبول داری؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای قربون دهنت،اینجا خانوما علیه خانومان،سریع میگن چرا چک میکنی،بگو به من چه،دریغ از حس همدردی

با اون جمله اخرت هم موافقم گاهی ب نودت میگی مشکل از منه یا اون با وجود اینکه میدونی مشکل از اونه ولی باز شک میکنی کنجکاو میشی میخوای به خودت ثابت کنی ک مشکل از خودت نبود

نمیشه بی تفاوت بود ،اون ادم چند سال از زندگی ادمو تلف میکنه میخوای بدونی تهش میخواد ب کجا برسه با اینهمه عذاب دادن

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
ولش کن رهاش کن آدم عوۻی عوۻیه خودت درگیر نکن

من رها کردم،فقط خواستم تاپیکم یادگاری بمونه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
ای قربون دهنت،اینجا خانوما علیه خانومان،سریع میگن چرا چک میکنی،بگو به من چه،دریغ از حس همدردی

دوست عزیز

منم خودم طلاق گرفتم همسر سابقم فروشندشو گرفت 

وداشتم خودم باهمین افکار ازار میدادم طبق تجربه خودم گفتم بگو به من چه انگار اب روی اتیش میریزی

هرچه بیشتر بهش بها بدی بیشتر عذابت میده 

انشالله انقدر خوشبخت بشی که حتی بهش فکر نکنی

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

همسر سابق منم دوس دخترش نگرفت ولی تا سالها همچنان با هم در ارتباط بودن الان رو خبر ندارم.

یادمه دختره اونموقع ها تو چت هاشون از من بدگویی می‌کرد خودشو عزیز کنه 😄

هنوز اسکرین شات ها رو دارم از سال ۹۴ تا الان . ایشالا دخترم عاقل و بزرگ شد به وقتش نشونش میدم.

مجازات اون خائن هنوز مونده

من و دخترم هندز داریم تاوان یک زندگی از هم پاشیده رو میدیم 

بچه هم داشتید؟

آره یه دختر که سر زایمانم تنهام گذاشت و رفت با یکی دیگه

خب میگه به شمارارتباطی نداره، ارتباط الانش

شما زن دوم هستی؟

عزیزم شما چرا برای من آرزوی خوشبختی نمیکنی؟بعدش چرا باید برای شوهر سابقم که کلی زندگی من و دخترم رو ...

پست بالاترم گفتم منم مثل شما جداشدم دوباره ازدواج کردم 

من نگفتم برای همسر سابقت ارزوی خوشبختی کن گفتم برای اون خانم  چون این وسط بی گناهه و اینکه شما مگر از دل من خبرداری که برای شما ارزوی خوشبختی کردم یانه گفتم برای ارامش خودت رها کن وجودت ازاد کن خدا جای خالی شده را برات با چیزای بهتر پر میکنه 

ارامش خودت از همه چی مهم تره 

من 7 ساله جداشدم الان حتی پشیمونم که براش اون ادم گریه ام کردم 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
آره یه دختر که سر زایمانم تنهام گذاشت و رفت با یکی دیگه

😞نامرد

درکت میکنم خیلی سخته

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
همسر سابق منم دوس دخترش نگرفت ولی تا سالها همچنان با هم در ارتباط بودن الان رو خبر ندارم.یادمه دختره ...

قربون دهنت،اینجا هیچ درکی از یه زن تنها با یه بچه و هزاران تا مشکلاتش ندارن،یکی همین جا میگه براش آرزوی خوشبختی کن،واقعا فازشون رو نمیفهمم

😞نامرددرکت میکنم خیلی سخته

مرسی❤

پست بالاترم گفتم منم مثل شما جداشدم دوباره ازدواج کردم من نگفتم برای همسر سابقت ارزوی خوشبختی کن گفت ...

آها پس شما زن دوم هستی

عزیزم شما با کلمه ج.ده و دم دستی اشنایی داری ؟ دوست دخترش همون بوده 

الانم بیخیال همشون شو به زندگیت فکر کن به درک کی چیکار میکنه ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚