2777
2789
عنوان

وضعیت درسی

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 37 پست

ت الان تو شرایط خیلی حساس و سرنوشت سازی هستی باااید خودتو تقویت کنی باید تلاشتو دوبرابر ک نه ده برابر کن خسته شدی عیبی نیس اینده ب ی جایی رسیدی همه خستگیات در میره

برو کلاس تقویتی.ریاضی تو کنکور خیلی مهمه و میتونه تاثیر بسیار زیادی رو قبولی داشته باشه

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

د هیچمن راه تورو رفتم خواستم بهت بگم کارت اشتباهه بری فنیمث اینکه کلا حوصله درس نداریاوکی

داش ببین من ساعت ۶ میرم مدرسه اوکی تا ساعت ۴ تو راهم اوکی ؟ بعد ناهار میخورم اوکی؟ بعدم میخونم و خیلی زود خوابم میگیره ساعتای ۹ اوکی؟ صبح ساعت ۳ بلند میشم اوکی؟ تا ۶ میخونم اوکی بعدم میرم ایستگاه اوتوبوس اگر با اولین اتوبوس بیام تازه ساعت ۴ خونم الان چیکار باید کنم که نکردم اصلا وقت نفس کشیدن نیست 

بحث علاقه نیست نخونم باید کارتون خواب بشم میخونمم همونه

بنظرم خوندنت مشکل داره 

یا وسواس مطالعاتی داری یا هم گوشه ذهنت درگیر موضوعیه نمیتونی تمرکز کنی . بعدشم اگه بحث علاقت نیست پس بحث چیه؟ تا به چیزی علاقه نداشته باشی سمتش نمیری 

من خودم از ریاضی فراری بودم اگه می‌خوندم عین آدم نمرم بالا میشد ولی دوسش نداشتم تهشم با نمره ۱۴ دیپلم گرفتم رفتم سمت علاقم 

در هر صورت خودت این رشته رو انتخاب کردی پس جای این حرفا پاشو یه قاشق شیره انگور اگه داری قبل هر درس خوندنت بخور واسه یادگیریت یا مویز و کندر بخور هر صبح  واقعا تاثیرش رو حافظه خیلی خوبه .