2777
2789
واقعاا ایشالا منم خوبشم بعدش🥺 زایمان طبیعی یا سزارین؟

من دو تا زایمان طبیعی داشتم پریودیمام همونه اصلا تغییر نکرده بازم درد کمر و شکم دارم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه تاپیک دارم راجع به درد پریود و اندومتریوزلطفا بخونید حتما از نظر اندومتریوز چک بشید ....فعلا از ا ...

ممنون عزیزم 

این قرص منیزیزمو من باید بگیرم 

چون کلا یکم ورزش اینا میکنم بدنم درد میگیره یا یکم دستام ویز سنگین وردارم نیم ساعت بازومهام شب خیلی درد میگیره 

ولی واسه پریودی  یدونه ایبوپروفن بخورم اوکی میشم 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ممنون عزیزم این قرص منیزیزمو من باید بگیرم چون کلا یکم ورزش اینا میکنم بدنم درد میگیره یا یکم دستام ...

خواهش

گل مغربی هم عالیه جلوگیری و درمان داره برای کیست رحم تخمدان و کیست سینه

قرص فِمودین هم خوبه ۱۰ شب قبل پریودت باید شروع کنی

ضرری هم نداره هورمونی و... هم نیست گیاهیه

اینارووطی سالها دکتر زنان رفتن فهمیدم

برای من تاثیر نداشت چون مشکل من آندوعه

ولی فهمیدم اینارو میتونستن به همه بدن تا انقدر درد پریود نکشن یا مسکن قوی نخورن

نمیدونم چه مرضیه ک همون اول بیمار برای درد پریود میره دکتر زنان اینارو نمیگن

گلم منم مثل شما بودم پدرم درمی اومد بس که روز اول درد می کشیدم و دل درد و تهوع داشتم و حتما باید چندین و چند تا پروفن و ژلوفن و مفنامیک اسید می خوردم تا دردش بخوابه ولی یه روز تو دانشگاه یکی از دوستام یه چیزی یادم داد چند ماه امتحان کردم خیلی عالی جواب داد از اون موقع دیگه دردم رفت که رفت 

چیزی که دوستم یاد داد این بود که می گفت معلمشون تو دوران راهنمایی بهشون گفته اگه می خواید تا آخر عمر درد پریود نداشته باشید یکی دو ماه نهایت تا سه ماه هر وقت پریود شدید و درد داشتید بدون اینکه بالش زیر سرتون بذارید به پشت روی زمین صاف( مثلا روی فرش) دراز بکشید بصورت طاقباز و سیخ، تا کمرتون و روناتون کاملا به زمین بچسبه طوریکه عضلات شکم و رحم کش بیاد و اونوقت تا می تونید این حالتو به مدت یه ربع، بیست دقیقه ، یا حتی سی چهل دقیقه تا جایی که می تونید تحمل کنید و از جاتون تکون نخورید ...بعد که دیگه دیدید نمی تونید تحمل کنید از جاتون بلند بشید ...دوستم می گفت وقتی این کارو بکنی از جات که بلند می شی می بینی دردت خوب شده چند ماه که پشت سر هم این کارو موقع درد انجام بدی دیگه دردت تا آخر عمر از بین می ره 

من خودم دو ماه اینکارو کردم از ماه سوم به بعد دیگه اصلا درد نداشتم الان چند ساله که دیگه درد ندارم و راحت شدم 

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️
گلم منم مثل شما بودم پدرم درمی اومد بس که روز اول درد می کشیدم و دل درد و تهوع داشتم و حتما باید چند ...

ممنونم عزیزدلمم مرسی از راهنماییت ایشالا که رومنم جواب بده فقط اینکه ماه های اول که دراز میکشیدی قرصم میخوردی یا دردتو تحمل میکردی

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

فکر کن پریودشی سرکارهم باشی بار هم اومده باشه براتون دردم داشته باشی عادی هم باید رفتارکنی

وای نگووو💔🥺

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱