2777
2789
عنوان

بیاین صادقانه بگین نظرتون چیه و بهم میومدیم یا ن😕با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 95 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف توواسه این آقا

چرا باور نمی‌کنم

کنار هم وایمیستادیم خیلی با غرور و خودپسندی رفتار میکرد

درحالی که پسرای دیگه ای که تاحالا ابراز علاقه کردن بهم هیچکدوم این حسو بهم ندادن

حس کردم شاید بنظرش خیلی تفاوت داریم..

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

دوباره میشه بذاری عزیزم؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

چرا باور نمی‌کنمکنار هم وایمیستادیم خیلی با غرور و خودپسندی رفتار میکرددرحالی که پسرای دیگه ای که تا ...

باور نمیکنی چون خاصیت یه رابطه سمی اینه که اعتماد به نفستو بگیره...

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

خیلی خیلی ازش سرتر بودی

😭😕

نمیدونم

حتی یبار بهم گفت چقدر هیکلت لریه!!!

در صورتی که آدم بی ادبی نبود و منم خط قرمزمه 

ولی یهو گفت

من قدم ۱۶۸

وزنم ۶۵

چرا باور نمی‌کنمکنار هم وایمیستادیم خیلی با غرور و خودپسندی رفتار میکرددرحالی که پسرای دیگه ای که تا ...

پسرا همشون همینن اعتماد بنفسشون انقدر زیاده که کمر کوه میشکنه😐😂

اسی سرکاریه؟چته دخترقشنگ 10 لول ازش بالاتری از نظر قیافه این باید هر روز واست فرش قرمز پهن میکرد همی ...

جدی میگی؟ خودش خودشو تو آینه نگاه می‌کرد میگفت حال میکنی با من دوستیا نه؟ 😐

و بنظرم خوب بود ولی خب منم بد نبودم.

چشماش و ابروهاش مشکی و پر مژه و خمار

قدشم بلند

شاید تو عکس بد افتاده بخاطر نور 

نمیدونم 😭😭😭

😭😕نمیدونمحتی یبار بهم گفت چقدر هیکلت لریه!!!در صورتی که آدم بی ادبی نبود و منم خط قرمزمه ولی یهو گ ...

چه کار خوبی کردی که کات کردی آدم سمی بوده و با موندن باهاش به مرور سرخورده میشدی دختر لیاقتت خیلی بیشتر از اونه