2777
2789
عنوان

بهم مشاوره قبل از ازدواج بدین 😭😭😭😭ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 140 پست

اسی ما اصفهانیم بالاشهر بودیم یهو رفتیم ی شهرستانا اطراف زندگی کردیم ۳ سال. با اینکه تموم خاله و فامیلمون اونجا بودن من هر روز گوله گوله اشک میریختم واقعا رفتن از شهر بزرگ ب جای کوچیک افسردگی حااااااااااااد میاره من همش ب خودکشی فکر میکردم چقدر دلگیر بود تا دوباره برگشتیم اصفهان خوب شدم!

بعد حالا تو میخای بری روستا؟ اونم طبقه بالا مادرشوهر؟

عزیزم برا بدبخت کردن خودت راه های بهتری هم هستا.....

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته ک نوشتی خانواده ت ممکنه قبول نکنن،ولی تو زیره باره فشاره خانواده نیستی یعنی یه کم؟؟!(برای ازدواج)

من دوسندارم برای هرتاپیکی یه نظر بزارم ولی این مسئله ی تو دیگه واقعا یه عذابه روحیه،،،

تو چند سال تلاش کردی برای تحقق رویاهات و الان که شاید فاصله زیادی نداری با رسیدن به مقصدت،،،اینجوری آخه؟¿؟¡🤷‍♂️🤦‍♂️بهرحال منتطقی باش والبته این حرفارو ک اینجا گفتی رو یه جوری که باعث دلخوری نشه به نامزدت بگو(هرچند اتفاقات خوبی هم ممکنه بیوفته در رونده موندن تو روستا و تغییره سبک زندگی)

موفق باشی:)

ما یه خًاٌطًرُهٌ خًوبّـ تْو گذّشْتْهٌ هم باقی میمونیم که هرگز قرار نبود اتفاق بیوفته
بعد عروسی و طلا و خرید عروس و اینام احتمالا کنسله محکم واینستی یه عمر زیر پاش له میشی

هموووون میترسم این همه درک کردن بشه وظیفه 

درکش میکنم ولی زنی که خرج ندارم ارج نداره اگه من بخوام قید همه چیزو بزنم برم پیش مادرش پس دیگه من بدبخت چه ارزشی دارم اخه

قسط وام ازدواج ۳ تومن ایناست کافی برای رهن 

من بودم به هیچ عنوان به هیچچچچچچچچ عنوان قبول نمیکردم روستا اونم بالای خونه مادرشوهر 

اصلا حرفشم نزن

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

اسی من الان به تاپیک قبلت سر زدم من خودم ترک هستم با لر ها دوست بودم و عاشقشونم اما برای ازدواج قبول کن که این دو تا قشر خیلی متفاوتن اصلا به مشکلات به شدت جدی بر میخوری خیلی جدی این ازدواج صد درصد باید روش تجدید نظر بشه صد درصد لطفا عاقلانه فک کن سنت هم به شدت پایینه خواهش میکنم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
والله من نمیخوام تو رابطتون دخالت کنم فقط تجربه ی خودمو میگم که من همچین غلطی کردم و مثل چی پشیمون ...

🥲🥲🥲🥲عزیزم ایشالا ب زودی از اونجا برید بیرون و پیشرفت کنید بهترین هارو آرزو میکنم برات

نه اونا ترکن من لرم

چی بگم خواهر  من شوهررسابقم   بعد اختلاف ها گفت بیا بریم روستا   من رفتم روستا اصلاداخلاقش تغییر نکرد

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یک ماهه همه جوره منو تحت فشار گذاشته ولی من قبول نمیکنم بمیرم هم قبول نمیکنم

استارتر به نظرم بهم نمیخورین شما یک شخص خودساخته این که مستقله ایشون برخلاف اینه

به نظرم یه ماه عذاب بگیری برای کسی که نسبتی نداره 

بهتر از اینه بری سر زندگیو بچه بیاری هر روز گریه کنی و به خودکشی و اینچیزا فکر کنی

تو چندسال باهاش بودی؟

اوکی و لی قرار نیست همه برسن

برای بعضیا جدایی خیلی بهتره

اختلاف فرهنگی همون یک سال بعد عروسی یکار بهت میکنه که...

یه دختر خوب😂😍

کیا یاد اوشین افتادن ک بخاطر ریوزو رفت روستا پیش مادرشوهرش؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

۲۰ سالته همش ؟ 

خانوادت گفتن زودتر شوهر کنی یا خودت میخوای ؟ 

فازت چیه ؟ عقل نداری ؟ طرف پول نداره که هیچ میخواد ببرت ور دل ننش 

فکر میکنی خوشبخت میشی ؟ روستا هم نبرت این آدم تورو خوشبخت نمیکنه 

۲۰ سالته خب البته دست خودت نیست بچه ای حالیت نیست 

اگه شوهر نکنی خدایی نکرده میمیری ؟ داری کار میکنی پول در میاری خودت ! میتونی کلی از جوونیت لذت ببری پیشرفت کنی با دوستات بگردی … پولتو برا خودت جمع کنی عشق کنی … 

حداقل ۱۰ سال دیگه وقت برا شوهر داری اونم اگه کسی اومد که واقعا قدرتو میدونست و روی سر میذاشتت … 

فقط از دوره نامزدی و دو سه روز اول ازدواج لذت میبری بخاطر تجربه های جدید بعدش که هیجانت رفت میبینی دیگه چیزی برای خوشحالی وجود نداره تو شدی برده ی ی مرد و خانوادش وسط روستا که احتمالا میگن زودتر پس بنداز بچرو و خودت تا تهش رو بخون …

ببین زندگی تو روستا خیلی خوبه ولی برای کسی که پول داره... اونی که پول نداره باید وایسه تو شهر کار کنه... بری روستا و کنار مادر شوهر به نظر من منطقی نیست.... فردا بهت میگن مرغ و خروس هم نگه دار...