2777
2789
واقعا نباید کم آورد من هر چقدر هم اذیت بشم هیچ وقت کم نیاوردمیه دسته از آدما هستن که با این شرایط قو ...

من به ته خط رسیدم ب خاطر خانواده سمیم رفتم سمت خودکشی برای اولین بار تو زندگیم هیچ چیزی عوض نشد فهمیدم هیچ آدمی جز خوده آدم مراقبم نیست فقط خودمم ک مراقبه خودمم من حتی خیلی زیاد با خودم حرف میزنم با خودم مشورت میکنم خودمو دعوا میکنم واسه خودم گل میخرم متوجه میشی چی میگم 

من رشد کردم خیلی سخت بود ولی ارزش داشت الان شاید از نظر ادما چون شغل درست حسابی و دهن پرکنی ندارم ولی ب خودم افتخار میکنم چون خیلی مفهمم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا نباید کم آورد من هر چقدر هم اذیت بشم هیچ وقت کم نیاوردمیه دسته از آدما هستن که با این شرایط قو ...

احساس میکنم باید یه انجمن بزنن که به ما هر هفته روحیه بده 

تنهایی قوی بودن خیلی سخته درحالی که بقیه اعضای خانوادت که هر ساعتتو داری باهون میگذرونی این قوی بودنرو خراب کنن

من بابام دست بزن داره و سر چیزای الکی و پیش پا افتاده یه دعوایی راه میندازه که نگو من نزدیک دوساله که کابوس این قضیه رو میبینمم که بابام داره مادرمو کتک میزنه 

کل خانواده انرژی منفیه 

ولی خب من فقد دارم تلاش میکنم حال روحیمو خوب نگه دارم

وقتی بعضی موقع ها به این فکر میکنم چه تاثیراتی قراره رو من بزاره بعدا اعصابم خود میشه 

مامان منم همونه پسرش خدای روی زمینشهکاش همون فقط که فهمید من دخترم سقطم میکرد

من میگم این کاش مامان بابام هیچوقت بچه دار نمیشدن ...

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔
من به ته خط رسیدم ب خاطر خانواده سمیم رفتم سمت خودکشی برای اولین بار تو زندگیم هیچ چیزی عوض نشد فهمی ...

توی اخلاقت رفتارای سمیشون تاثیر نداشت؟ 

من الان مشکل اعتماد کردن دارم نمیتونم به هیچ پسری اعتماد کنم و برای ارتباط گرفتن میترسم که شبیه بابام نباشه

احساس میکنم باید یه انجمن بزنن که به ما هر هفته روحیه بده تنهایی قوی بودن خیلی سخته درحالی که بقیه ا ...

اره دقیقا اینجوری حالمون بهتر میشه الان که اومدم باهاتون حرف زدم خیلی حالم بهتر شد به تجربه های بقیه گوش دادم راه حل دادن

تا میتونی روحیتو حفظ کن نزار ببازی همیشه حالتو خوب کن

اره دقیقا اینجوری حالمون بهتر میشه الان که اومدم باهاتون حرف زدم خیلی حالم بهتر شد به تجربه های بقیه ...

گاهی وقتا ادم کم میاره 

ولی وقتی به این فک میکنم که تلاش کنم و جوری موفق بشم که بهشون نشون بدم اشتباه فکر میکردن بهم روحیه میده 

ولی از نظر من آدم تا میتونه پولاشو جمع کن فقط به راه درست پیش بره و به جلو حرکت کنه اگه بمونیم گندید ...

دقیقا ۲۷ سالمه گو زدن تو زندگیم 

تا شهریور صبر میکنم اگر درست شد نشد فرار میکنم برای همیشه میرم 

دنبالم م بیاد شکایت میکنم 

توی اخلاقت رفتارای سمیشون تاثیر نداشت؟ من الان مشکل اعتماد کردن دارم نمیتونم به هیچ پسری اعتماد کنم ...

چرا تاثیر داشت امکان نداره ک تاثیر نداشته باشه ولی با مطالعه و دونستن رفتار درست تونستم خودمو درمان کنم اینکه فک کنی پسرا شبیه خانوادتن این استباهه عزیزم هر انسانی یه جوره یکی سمیه یکی از بهشت اومده رو زمین ولی هر انسانی ی سری خرده شیشه داره . من خواستگاری میدیدم شبیه خانوادمه ردش میکردم صبر کن و خودت میفهمی چه پسری مناسبته این فکرو بنداز دور ک نکنه پسرا شبیه بابامم 

برو سر کار خوب به حرفه خوب یاد بگیر

تا میتونید رشد کنید یه سرگرمی برای خودتون پیدا کنید 

یه سگی گربه ای خرگوشی پرنده چیزی یا اگه نمیتونید یه حرفه یاد بگیرید سرگرم کنید خودتون ولی سعی کنید به فکر آیندتون هم باشید

تا الان که ۲۷ سالت شده واقعا هیچ‌کاری نکردی؟یعنی تا الان سکوت کردیو تحمل کردی؟

یذره به خودت بیا یعنی چی میخوای تا شهریور یا هر ماهی صبر کنی؟

منتظر هیچی نباش فقط به جلو و راهت نگاه کن 

قوی باش من بهت ایمان دارم🩷

گاهی وقتا ادم کم میاره ولی وقتی به این فک میکنم که تلاش کنم و جوری موفق بشم که بهشون نشون بدم اشتباه ...

همیشه باید با این فکر ادامه بدیم وگرنه خیلی افکار منفی هم هستن که اگه بهشون فکر کنیم دیگه نمیشه نفس کشید