2777
2789
چاخان نمیکنی که؟

🤣🤣🤣🤣 منم داشتم به اسم کاربری فک میکردم رسیدم به پیام شما

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

دیگه کم کم از زندگی دلسرد شده بود واقعا بعد اون دفعه کتک خوردم نه مقابله میکردم باهاشون نه کنار اومدم باهاشون فقط سرد بودم و سرم تو لاک خودم بود زندگیم میکردم نه متلک علی شوهرم مهم بود نه خانواده ام تا اینکه مامانم مریض شد و نیاز به پیوند اعضا داشت یک سال از ازدواجمون گذشته بود بابای خسیسم با وجود اینکه پول داشت ولی نداد منم خواستم اموالی که به نامم بوده بفروشم و بدم که شوهرم سر همین قضیه جنجالی راه انداخت و گفت وای به حالت که یک متر از اون خونه ها رو بفروشی می‌کشمت طلاقت میدم منم گفتم بده به درک مال تو نیست مال منه هر کاری بخوام میکنم باهاشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خلاصه رفت به بابام گفت و بابامم کلی دعوام کرد منم مجبور شدم خودم به مامانم پیوند اعضا بودم یادمه شوهرم یه بارم نیومد بیمارستان ببینه چی شده و این مشخص می‌کنه اصلا مهم نبودم هنوز از خداش بود من بمیرم 

خداروشکر عمل منو مامانم به سلامت تموم شد با همه سختی هاش و از این مشکل هم گذشتیم 

انقد دیر گذاشتی یه سر به تاپیکات زدم فک کنم کاربری دستم ۲۵۹ نفره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

تا اینکه شوهرم فهمیدم از هم نشینی با رفیق هاش معتاد شده و مواد می‌کشه اما بازم با تحدیدهاش سکوت کردم چیزی نگفتم 

مجبور بودم خرج اون و خونه رو بدم من دانشجو بودم ولی بابام همه پول می‌داد ولی به خواهر زاده اش هیچی نگفت با اینکه خبر داشت کم کم این مواد به خونه خودمون راه پیدا کرد و تو تراس مینشست و مواد میکشید و من از بوی بدش دو سه بار مسموم شدن به مامانم هیچی نگفتم چون تازه عمل کرده بود و من نمی‌خواستم حرص بخوره همش به دروغ میگفتم زندگیمون خوبه

اجازه بده باور نکنیم!!!تقسیم اموال کرده ولی خرج مریضی زنشو نمی‌ده!!!

مگه کم هستن مردایی که یه هزار تومنی واسه زنشون خرج نمیکنن؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂