2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی رو ترجیح می‌دید یا مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 63 پست

مدرن

خیلی مدرن

چون همیشه میخواستم با کسی دوست باشم 

معاشرت کنم

توی جامعه ببینمش 

رفتارش رو بشناسم 

بعد برای جفتمون  قصد ازدواج پیش بیاد

نه اینکه یکی قصد ازدواجش رو عین کفش سیندرلا گرفته باشه دستش و خونه به خونه دنبال زن بگرده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه مدرن کی سنتی انتخاب میکنه اخه ن شناختی ن چیزی شناختم باشه ۳ چهار ماهه همه نقش بازی میکنن فشار ...

ازدواج مدرن بقول شما طرف خودشو نشون میده یا هر دو بازی میکنن  

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اصلا ازدواج خوب نیست چ سنتی چ با دوست پسر ب نظرم دختر باید انقدر مستقل باشه تا برای خودش خونه ماش ...

عزیرم ازدواج ب قصد داشتن خونه و ماشین نیست

میتونی اینارو داشته باشی خودت و ازدواج کنی

مدرن

چون تو ازدواج سنتی مراحل اشنایی نهایتا سه ماهه که تو اون سه ماه یارو راحت خودشو خوب نشون میده چون تو فامیل ما همین پارسال دوتا ازدواج سنتی داشتیم ک بعد ازدواج فهمیدن طرف اختلال روانی داشته و لو نداده حالا اگر تو رابطه بودن یکی دوسال راحت میفهمیدن ک مشکل داره

مادر پدرم و خالم و داییم هم ازدواج مدرن داشتن و بیست ساله دارن زندگی میکنن 

مدرن  صد درصد

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

قشنگ ترین تعریف از عشق و دوستی بود🤍✨ دقیقاً به خاطر همینه که باید قبل از ازدواج عاشق شد و با عشق ازدواج کرد:)

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍