2777
2789

دختر عمه م نه تحصیلات داره نه پول نه قیافه هیچچچی

شوهرش خیلی خوش زبون و خوش اخلاقه از شخصیتش خوشم اومده پول نداره ها بعد ۱۰ سال با عمم زندگی میکنن یه پراید هم بیشتر نداره ولی شوهرش فرشته ست واقعا بهترین ازدواجی که دیدم بود

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن ستون خونست نقش اصلی رو داره مردا تنها موجوداتین ک راحت گول میخورن با چرم زبونی نازو عشوه حرف بزنی ...

یه سوال برای قدم اول چه کار کنیم خوبه ؟ منظورم این نیست که بریم به طرف بگیم رفتاری منظورمه 

یه سوال برای قدم اول چه کار کنیم خوبه ؟ منظورم این نیست که بریم به طرف بگیم رفتاری منظورمه

محبت مردو رام میکنه 

ولی خب اگر میخاید تاکسیک باشید ی هفته یا چند روز بگیرش ب محبت عشق انگار فقط اونو میبینی بعد یهو محبتتو قط کن هرکاری میکنه تا نظرتو و محبتتو دوباره جلب کنه یکم نامردیه ولی تضمینیه

💪❤️‍🔥

خوش شانسی حتما به پوله؟ بنظر من که اگر پولش از پارو بالا بره ولی تو باهاش حس خوب نداشته باشی یک ریال ...

فکر کن پول نداشته باشه حس هم بهش،نداشته باشی اونوقت چی میشه

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️
محبت مردو رام میکنه ولی خب اگر میخاید تاکسیک باشید ی هفته یا چند روز بگیرش ب محبت عشق انگار فقط اونو ...

ممنون 🙏این همه مردان تاکسیک بازی درآوردن یذره هم ما چی میشه مگه 

ببین فکر کن از طرف خوشم میاد یه جایی قرار ببینمش می‌خوام بیاد بهم پیشنهاد بده چی کار کنم ؟

ببین بازم چون طرف قصدش کاملا ازدواجه و خیلی سعی میکنه خرش از پل بگذره احتمالش زیاده چیزی از خودش نشو ...

همون اندازه تو ازدواج غیرسنتی هست بهم رسیدن و چون همش با احساس بوده یا به قول شما خرش از پل گذشته دیگه اون روی خودش نشون داده

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
ببین بازم چون طرف قصدش کاملا ازدواجه و خیلی سعی میکنه خرش از پل بگذره احتمالش زیاده چیزی از خودش نشو ...

ببخشید بااحترام حرفتون رو قبول ندارم

فلسفه اشنایی دختر وپسر ازازل تاابد به قصدازدواجه.ودرستش اینه با کسی اشناشید که قصدش ازدواج باشه نه دوستی یا بازی با احساسات 

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄