entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
ببین اون چیز نازکی که اون جلو شبیه به پاهای عقبشه. یعنی اون چیز نازک هم باید پا به حساب بیاد چون شباهتی به سر نداره واسه همین فکر میکنم یه جور سنتور ماده باشه که بال هم داره
ببین اون چیز نازکی که اون جلو شبیه به پاهای عقبشه. یعنی اون چیز نازک هم باید پا به حساب بیاد چون شبا ...
اخه رون خانوممشخصه و جدا این چطور ممکنه ، انگار رنگ پا یکم کدر تر از چیزیه که روش سواره
انگار خانومه پا نداره یه مار ماننده ادامه پاش که میاد پشت اقاعه اون چند لایه ادامه پیدا میکنه چون رونش رنگش مطابقت بیشتره داره با اون مارچنبرهزده طور پشت مرده تا چیزی که سوارشه