بیاید نظر بدید اون زنیکه بود که با وقاحت تمام بمن گفت محرم شوهرتم میخوای چیکار کنی شوهرمم هنوز بهش پیام میده از همراه من فهمیدم اما انکار میکنه دلم خون شدید اینکه الان خیلی پروو شدن وترسش ریخته ومن نمیتونم جدا بشم به خیلی دلایل دیگه و شوهرم باهام خیلی خوبه میگه دارم چنگ و نره میزنم برای زندگیم و نمیخوام از دستت بدم ..من میخوام آبروی اون زنیکه را ببرم داخل گروه روستایشون ولی میترسم شمارم و پیدا کنند ودردسر بشه برام میخوام زهرمو به زنه بزنم فکر نکنه زرنگ خواهش میکنم بهم بگین خط از کجا پیدا کنم که دنبالش نباشند
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اصلا اینکارو نکن چون روستاییا مخصوصا اگر لر باشن خیلی غیرتی هستن و قطعا شمارتو پیدا میکنن خودتم پیدا میکنن میان سراغت ببینن جریان چی بوده و اگر نتونی ثابت کنی یه بلایی سرت میارن چون ابرو خیلی براشون مهمه و اینجور چیزا حکم مرگ داره براشون