2777
2789
شب قبلش خمیر دندون بذار صبح بشورحداقل یه ده دوازده ساعتی بگذره

نه جاش رو صورتش میمونه .

اصلا اینکارو نکنید خیلی بده نه خمیر دندان ،نه اب لیمو 

اینا اسیدی ان و تیز نباید اصلا برای صورت استفاده بشه جای جوش هاشون قهوه ایی میشه 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب

تا شب نمیشه کاریش کرد 

یه ماسک یخ بزار حداقل التهاب نداشته باشه صورتت 

ولی اگر جوش زدی کرم پودر نزن 

چون خیلی جلوه بدی میده 

یک سری چسب های جوش هم هستن من انلاین می خریدم

خوب بود یکم جوش رو بهتر می کرد 

ولی در کل ماسک بزار بعدشم مرطوب کننده بزن شیک تره  

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
شب

سلام چند تکه یخ بزار تو کیسه بزار رو جوش ها و صورتت در حد یه ربع چند ثانیه روی پوست نگهدار برش دار روی کل صورتت جوش ها کوچک میشن بعدشم ماسک شنی یا گچی بزار بعدش دو ساعت ک از ماسک گذشت آرایش کن حتما پرایمر بزن بعدش کرم‌پودر بزن بعد روی جوش ها حتما کانسیلر بزن فیکس کن پودر فیکس ام بزن 

بابا برو مهم نباشه برات من قبلا انقد حساس بودم پشت سر هم جوش میزدم الان یدونه هم نمیزنم دیگه چون برام مهم نیست

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
مرسی عزیزم ❤️❤️❤️

قربونت گلم 

حتما انجام بده خودم امروز جایی میخواستم برم 

از دیروز پدیروز انجام دادم

ماشاالله صورتم صاف و یکدست شده نیاز به کرمم ندارم خداروشکر 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ببین طبق اینی که بهت میگم انجام بده اول بیا سفید اب پودر کن به صورتت بزن دقیقا عین بدنت رو کیسه می‌ک ...

سفید اب چجوری پودر میشه

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

سفید اب چجوری پودر میشه

من با ناخونام 😅😂

شما میتونی با چاقو بعد با دست نرم ترش کنی 

ولی عالیه هم پوستت روشن میشه چون لایه های مررده پوستت برداشته میشه 

هم جوشات از بین میره 

هم صورتت پاکسازی میشه

نه جاش رو صورتش میمونه .اصلا اینکارو نکنید خیلی بده نه خمیر دندان ،نه اب لیمو اینا اسیدی ان و تیز نب ...

من. استفاده میکردم میخوابید تخلیه میشد

قهوه ای بودنشو نمیدونم ولی مال خودم الان جاشون هست

من. استفاده میکردم میخوابید تخلیه میشدقهوه ای بودنشو نمیدونم ولی مال خودم الان جاشون هست

عزیزم حیف صورت مثل ماهت نیس؟!

دیگه استفاده نکن اصلا خوب نیس جاشون میمونه و لک قهوه ایی میشه به این راحتیام از بین نمیره 

این کارهایی که من گفتم انجام بده صورتت میشه یکدست و خوب 

فدات مرسی که گفتیواقعا نمیدونستم فکر میکردم میکنم اینجوری میشه

خواهش گلم 

نه عزیزم بخاطر همونه 

من دیدم خیلیا اب لیمو هم میزنن (خودمم اوایل سن بلوغ میزدم نمی‌دونستم نابود میشد جاشون) اون هم نباید زد 

من هرکسی اطرافم ببینم تاکید میکنم اصلا استفاده نکنه چون خودم تجربه کردم صورتم نابود شد🥲

عزیزم، یعنی اسیدش باعثشه؟ الان چیکار کردی پوستت خوب شد

اب برنج روی صورت من خیلی جوابهههه 

یکدست میشه صورتم 

من اصلا از هیچ کرمی استفاده نمیکنم حتی ضد افتاب ولی خداروشکر پوست خیلی خوبی دارم ماشاالله 

همش هم با همین ماسک های خونگی که به استارتر گفتم بالاتر...

همه فکر میکنن من چقدر هزینه میکنم برای پوستم درحالی که همش ماسک خونگیه😅😂