2777
2789
عنوان

جاری خواهر نمیشهههه

146 بازدید | 8 پست

رو هیچکس بیشتر از چیزی که هست حساب باز نکنید 

بخاطر بی کسی خودتون به آدما بیشتر از چیزی که هستن وابسته نشید

انتظار نداشته باشید پدرشوهرتون مثل پدرتون باشه برادرشوهرتون مثل برادرتون جاریتون مثل خواهرتون مادرشوهر مثل مادر خودتون

به هیییییچکس تاکید میکنم به هیییییییچکس بیشتر از اونی که هست وابسته نشید و تکیه نکنید

با همه خوب باشید ولی تو دلتون بدونید نباید بیشتر از چیزی که هستن روشون حساب کنید

شاید اون آدم فرشته باشه شاید با هم خیلی خوب باشید ولی در حد نسبتی که دارین ازش انتظار داشته باشین

تکیه ندین که یه روز دیر یا زود آوار میشه رو سرتون و جوری آسیب میبینید که انگار واقعا برادر یا پدر یا خواهر و ... خودتونو از دست دادین

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه خودمون هستیم که اونا باشنبله اینا واقعیته

بعضیا واقعا خودشون اونجور میشن و انتظار هم دارن که طرف مقابل هم مثل خودشون خوب باشه که آسیب میبینن...

هر وقت سیب زمینی جز میوه بحساب اومد اینام جز خانواده بحساب میان

نه فقط اینایی که شمردم اینا رو برا مثال گفتم

زنداداش خواهر نمیشه ، دختر خاله پسر خاله و ... خواهر برادر نمیشن ، شوهر خواهر داداش نمیشه و ...

من وقتی مریض شدم قید همه رو زدم حتی خواهر و برادرام یه نفر نبود اب بده دستم بااینکه انتظاری ندارم با تنگی نفس خودم همه ی کارام رو کردم فقط عش...... کنارم بود اون تو پروسه ی درمانم کنارم موند بااینکه باهاش تموم کرده بودم و بهم روحیه داد این چند ماه تو جهنم بودم 

اره پس چی ک 

ولی ادم انتظار داره دیگ نمدونم چرا.

ما دوتا عروسیم ی خواهرشوهر

خواهرشوهرم از ایناست ک زیر زیرکی مثلا نمزاره مادرشوهرم فلان کارو بکنه برام

حتی تو نامزدی نزاشت برام نشون بخرن ولی با کلی دلخوری همسرم خرید برام

حالا هی میشینه میگه ب عروس نباید جز حلقه طلا خرید

ما هم تو موقعیتی هسیم ک باید کل طلاهامو بفروشم بدیم برای خرید خونه 

دوسدارم حلقمو بفروشم ولی اون نشون رو نفروشم

بنظرتون اشتباهه?حلقه رو نگر دارم یا نشونمو