2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم برای منم دعا کن علائمت چی یود

انشاالله همه منتظران مامان بابا بشن 

من لکه بینی دیدم بعدش تست زدم هاله انداخت الان هم سینه هام درد می‌کنه و گاهی پهلو و دل 

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰
انشاالله همه منتظران مامان بابا بشن من لکه بینی دیدم بعدش تست زدم هاله انداخت الان هم سینه هام درد ...

لکه بینی همون روز موعدت چقدر دیدی برو آزمایش خون هم بده 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

باشه ممنون اگه صبر نکنم تا فردا صبح اشکال داره؟ عصری بزنم؟

اگه عقب انداختی که اوکیه احتمالا نشون میده اگه هنوز تاخیر نداشتی با ادرار صبح بگیری بهتره چون غلیظتره ممکنه هومورن تو ادرارت کم باشه هنوز

انشاالله همه منتظران مامان بابا بشن من لکه بینی دیدم بعدش تست زدم هاله انداخت الان هم سینه هام درد ...

منم به جز لکه بینی این علائم رو دارم والان 5روزه عقب افتاده پریودم 99درصد تاالان منظمه کنظم بود یه بار فقط تو ماه رمضون بعد 6روز شدم 

من میخواستم از ماه دیگه اقدام کنم😂

شما چندوقت اقدام بودید؟ 

اگه عقب انداختی که اوکیه احتمالا نشون میده اگه هنوز تاخیر نداشتی با ادرار صبح بگیری بهتره چون غلیظتر ...

5روزه عقب انداختم و تا الان 99درصد پرسودم منظم بوده فقط یه بار ماه رمضون 6روز تاخیر داشتم 😥

منم به جز لکه بینی این علائم رو دارم والان 5روزه عقب افتاده پریودم 99درصد تاالان منظمه کنظم بود یه ب ...

تکرر ادرار نداری؟ من تو دو تا بارداریم از شدت تکرر ادرار شبا و درد سینه خودم کاملا متوجه میشدم باردارم قبل اینکه بیبی چک بزنم