شوهر من خیلی گیر نمیده مثلا خودش میگه لازم نیست مانتو بلند بپوشی مثلا یه مراسمی که خودش میگه آدمای صالح توش هستند ولی به کفش بدون جوراب پوشیدن خیلی گیر میده یا شلوار از یه حدی کوتاه تر و اگه آستین مانتو کوتاه باشه از ۱۰ سانت بیشتر ولی کوتاه یا بلند بودن مانتو و موهام البته تو جمعی که بعضی آقا ها مثل پسر عموهاش نباشه خیلی براش مهم نیست
وای دانشمند هسته ایی که از آهرین اکتشافت سه دقیقه گذشتهبعضی مثل من شکلات پوشیده انبعضیام مثل شما شلغ ...
اینقدر فشار خوردن خوب نیست برات
پیر میشی طلاقت میده
بنده دلش دیگه به چیت خوش کنه😂
گلونی کوردی اصالت کوردی ✅ کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من اینجوری فکر نمیکنم،اونایی که خیانت میکنن اینجوری دوس دارن
اشتباهه کاملا من بایکی آشنا می شدم برای ازدواج تحت نظر خانواده حق نداشتم کوتاه بپوشم مانتوجلو باز بپوشم شلوار کوتاه حق نداشتم سرم وتوخیابون حق نداشتم بالاکنم ولی چون خودش این کاره بود فک می کرد همه این کارن تاخیانت خودشو دیدم الان نامزد کردم ازهمه لحاظ آزادم پوشش گشت وگزار عقد نکردیم ولی صحبت شده حق طلاق وحق حضانت بامهریه ملک ومقداری سکه زده شه همه جهازم خودش گرفته خیانت ربطی به حجاب نداره اگه ناراحت نمی شین بگم که خودم باچشای خودم ۱۰شب ازسرکاراومدنی یه خانم چادری ودیدم توعقب نشینی کوچمون داشت به مرده می داد نمی شه گفت همه چادریا فلان کارن باهمه کسایی که آزادن فلان کارن
اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
نگران نباشمثل شوهر تو نیس دنبال ترگل ورگل باشهبا هم پیر میشیم و لذت میبریمفشار چیهحرفای تو باد هواس ...
اخی عزیزم
متاسفانه تو از اول هم مشخصه تر گل ورگل نبودی
بنده خدا چی میکشه
گلونی کوردی اصالت کوردی ✅ کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه
نگران نباشمثل شوهر تو نیس دنبال ترگل ورگل باشهبا هم پیر میشیم و لذت میبریمفشار چیهحرفای تو باد هواس ...
حرص نخور دیگه بد ترکیپ تر میشین
با خیال پردازیات خوش باشتو حق داری یه جوری خودتو خنک کنی بنابراین با خودت تصور کن من یه دختر زشت و ب ...
اگه نبودی
عین چی نمبپریدی وسط و حرص بخوری
همین الانم فشاری هستی از خنده هات مشخصه
وگرنه مخاطب حرفای من مشخص باد
آره جون تو داری راست میگیوای خدا چقد خندیدیمخدا خیرت بده🤣🤣🤣
شوهرتم مثل خودته
ندوزدنش بی شوهر شی
امثال تو عقده شوهر دارن و برای از دست ندن غلام حلقه به گوش میشن
دلم براتون میسوزه
مگه شوهر امثالش چین که بخواد قیافه براشون مهم باشه بعدشم اینا طلاق نمیدن 4 تا زن عقدی و یک عالمه صیغ ...
همینو بگو😂😂
بعد همنیا از بی شوهری مردن مجبورن غلام حلقه به گوش باشن
و هرچی شوهره بگه بگن چشم