2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیییلی کم خرج میکنم ولی با 6 تومن نمیشه 

از جاهایی ک تخفیف دار اساسی هستن خرید کنی ماهی حداقل 1.5 خرید فروشگاه 

600 مرغ

2 گوشته

1 میوه و سبزیجات 

کرایه رفت امد شارژ گوشی قبض و.. هم 2 

الان از 6 تومنم رد کرد

یعنی خرج دکتر و لباس و تولد و خرابی ها در نظر نمیگیری

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماهمینیم الانحقوق ۱۳ ک ۷ تمنش حداقل تا ۱۰ سال میره بابت قسط و اجاره و...

ما 9 تومن حقوق  و 1 تومن یارانه که5 تومن میره برا اجاره خونه 2تومن قسط البته قسط دیگه ای داریم ک فعلا مجبوریم بیخیالشون شیم.انگاری با ماهی3تومن زندگی میکنیم که البته ی کلاس خصوصیم برداشتم که کلا برامدت کوتاهیه و حدود۳ت برام درامد داشت تموم شد رفت. همه اینابکنار شهرغریب و بی کسی و اینام رودلمون سنگینی میکنه توروخدا دعاکنید سال دیگه اینموقع توشهرخودمون بادل خوش و سلامتی  زندگی وکارکنیم ان شا الله 

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

همیشگی نیست که ...

ان شاءالله تلاش میکنین خدا کمک میکنه درآمدتون بیشترم میشه مثلا ۴ تومن زیاترش میکنین میشه هفته ایی ۲.۵

خوب میشه دیگه سخت نیست اینجوری...

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

مثلا شهرا شمال فکر کن

عع همون کاربری که میگفتین نظرتون راجب نوازش کردن مو و ... 

الهی شکر که رابطتتون هدف داره و دارین ازدواج میکنین

خوشبخت بشید الهی براتون دعا میکنم‌☺✋

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

خب چجوریه خرجتون؟سخت نیست😐چی میخوردید چی میپوشید

خیلی سخته

هیچی خواهر به لباس که اصلا نمیرسه

مامانم تو لباس خریدن اینا کمک میکنه

شوهر الدنگم که با این وضع دو قورت و نمیشم باقیه