2777
2789
عنوان

با پیج فیک پیام دادم همراه با شات

130 بازدید | 17 پست

رفیقم با پیج فیک به کراش پنج سالم پیام داد که ببینیم تو رابطه هست 

ببینید چی گفته:)

خیلی دلم شکسته

پنج سال کم چیزی نیست 

اوایل گفتم بچگیه یکم بزرگ شم از سرم میپره 

ولی..

و جالبیش اینجاست طبق چیزایی که شنیدم اونم بهم حس داشته

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری بدی کردین

چرا؟من فقط میخواستم بدونم تو رابطست یا نه

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
کراشت بوده دیگه تو رابطه نبودید پس خب ....

ولی خب اینکه چیزایی گفته بود که منو امیدوار کرده بود که اونم دوستم داره و پنج سال تموم بهش فکر کردم 

سخته بخوام بیخیالش شم و فراموشش کنم

رابطه عاطفی یه دخترو به هم نزن . اون دختر چه گناهی داره

من که نمیدونستم تو رابطست

ولی خب اینکه چیزایی گفته بود که منو امیدوار کرده بود که اونم دوستم داره و پنج سال تموم بهش فکر کردم ...

حالا دیگه گذشته و مطمئن شدی ازش 

احساستو کمتر کن و دیگه اصلا چک نکن چیزی رو 

بزار همینجا تموم شه

میدونه تویی ؟

نه پیج فیکه 

کلا نمیدونه روش‌کراشی؟

نه آشناست..هیچ وقت نزاشتم بفهمه و همیشه خیلی عادی باهاش رفتار میکردم