2777
2789

خوشش اومده دیگه 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیز خاصی نیس ک سرش ذوق کنی🤣من که سر میگن عاشقتم میان خواستگاریمم ذوق نمیکنم چه برسه این چیزا شاید ب ...

عزیزم منم ذوق نکردم که تاحالا هزار بار مردم ازم تعریف کردن ولی میخاسم اینو بدونم که ججوری بنظرش اومدم

والا نمیدونم شما چه جوری به چشم اون اومدین ولی اون آدم زیاد جالبی به نظر نمیاد . مدل حرف زدنش ، اونم تو بار اول ، شبیه این پسرایی هست که خیلی دورشون شلوغ بوده و یکم زیادی با دخترا گشتن . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم