خرداد و مرداد ۸۲ و ۳۵ دقیقه قبل از زلزله اصلی مردم بم در شرق ایران و کیلومترها دور از آشوب پایتخت کر ...
یه درد دیگه اطلاع رسانی ضعیف بود
با این که زلزله دم صبح بود ولی تا عصر اون روز کسی در بقیه کشور از زلزله خبر نداشت من حتی یادمه برنامه عموپورنگ طبق روال همیشه با شلنگ تخته های مخصوص خودش هم پخش شد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
۲۱ سالم بود اساتید دانشگاهمون همش میگفتن همه چی باید خصوصی بشه دولت نباید هیچ وظیفه ای داشته باشه یهو از حقوقشون بخاطر زلزله ی بم کم کردن .خوب اینم از عوارض عدم تعهد دولت .چقدر هم که ناراحت شدن گفتن وظیفه ی دولت هست کمک کنه
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
من ۹ سالم بود کرمان خونمون نزدیک بزرگراهی بود که به بم میره کنار خیابون نشسته بودیم تا بریم یکی از روستاهای نزدیک اونجا. اینقد نیروی امدادی با اتوبوس خط واحد میبردن ،تو جاده خیلی ترافیک بود اکثرت داشتن گریه میکردن تو ماشینا اینقد کمک پشت وانت می بردن.الان یادم افتاد باز اشک تو چشام جمع شد
مال سرپل هم اره وحشتناک بود ولی خب این کجا و مال بم کجا
اره دقیقا منظورم همون بود
شما سرپلی هستی؟
گلونی کوردی اصالت کوردی ✅ کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه