2777
2789
عنوان

در زمان زلزله بم چند سالتون بود و اولین واکنشتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 121 پست

18سالم بود وتا همین الان فکر میکردم58هزارنفر کشته شدن چقدر برای ارگ غصه خوردم😄خدا همه رفتگان رو رحمت کنه یدفعه ای چقدر خانواده نابود شد چقدر بی کس شدن بعضیاشون خیلی سخته

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۲ سالم بود همش میترسیدم شب زلزله بیاد تهران

داداشمم متوجه ترسم شده بود بعد همش میگفت اونجا شهرستانه تهران زلزله بیاد آتیش سوزی هم میشه زنده زنده میسوزیم به خاطر لوله کشی گاز و برق

اصلا داداشم یه چیزایی میگفت دیگه آخرش مریض شدم از استرس رفتم زیر سرم 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من ۱۱ سالم بود. و خوب یکی از بستگانمون اون زمان زن و شوهر بچه دار نمیشدن و از شیرخوارگاه دختری رو آوردن که لحظه زلزله به دنیا اومده بود و پدر مادرش زیر آوار زلزله فوت شدن. اون بچه رو همه جوره بهش رسیدن و حالا ماشالله خانومی شده برای خودش و عاشق پدرمادرشه

بچه بودمچ اشتباهاتی؟

خرداد و مرداد ۸۲ و ۳۵ دقیقه قبل از زلزله اصلی مردم بم در شرق ایران و کیلومترها دور از آشوب پایتخت کرمان؛ چندین زلزله نسبتا شدید اما بدون خسارت را پشت‌سر گذاشتند. کسی نمی‌دانست که این پیش‌لرزه‌ها هشدار فاجعه‌ای باشد که چندماه بعد معادلات سیاسی و اجتماعی ایران و جهان را تغییر می‌دهد

آنچه که باعث عمیق‌تر شدن فاجعه بم شد خطای مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بود. این موسسه ابتدا مختصات کانون زلزله را در منطقه جازموریان کیلومتر‌ها دورتر از بم و میان مرز استان کرمان و سیستان‌وبلوچستان اعلام کرد.

این خطا که بعدها دلیلش ضعف دستگاه‌های لرزه‌نگاری اعلام شد؛ گروه‌های امدادی را به اشتباه انداخت و ساعت‌ها طول کشید تا اولین نیروها به بم برسند.

۱۲ سالم بود همش میترسیدم شب زلزله بیاد تهرانداداشمم متوجه ترسم شده بود بعد همش میگفت اونجا شهرستانه ...

یآدم آمد منم به خاطر زلزله بم تا چند وقت استرس گرفته بودم شب ها خوابم نمی برد همه اش بیدار می موندم تا اگه زلزله شد بتونم بقیه رو صدا کنم همه اش حس می کردم داره دیوارها می لرزه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بعد یادمه بابام کاپشن ماها رو که کوچیک شده بود چهار تا پتو یه کارتون تن ماهی انواع دارو ها و یه بسته جوراب عروسک و اسباب بازی داد مسجد 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من تازه زایمان کرده بودم  

25 سالم بود

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

چه روزایی بود واقعا قیامت بود ، اون صحنه هایی که طلبه ها و اخوندها تند تند میدویدن از این جنازه به اون جنازه کفن شده تیمم میدادن یادمه اصلا از جلو چشمم نمیره هر وقت یادش میفتم ، بعد تو گورهای دسته جمعی خانوادگی خاک می کردن با بولدزر خاک میریختن

واویلایی بود مملکت ، چقدر کمک ریخته بود از این کشور اون کشور

خواننده معروف بمی اقای بسطامی هم مسافرت رفته بوده و اونم فوت کرد ، اون موقع تلویزیون اخر شب یه برنامه داشت به اسم گلپونه ها که اهنگش رو زیاد پخش میکرد ، بعد فوتشون اونو باز پخش میکرد دل ادم خون میشد

فکر کنم یکی تو همین نی نی سایت داشت تعریف می کرد می گفت شب قبل زلزله مادر خدابیامرزم رو دیدم تو یه خونه بزرگ با چند نفر دارن اشپزی میکنن میگه که قراره کلی مهمون بیاد سرمون شلوغه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم