2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 287 پست
بدنیستن یا صفرن یا صدخوب باشن خیلی خوبن خیلیبدباشن خیلی بدن خیلی

عزیزم ببخشیدا من کمی دیر جواب دادم پیاماتو.... پیاما زیاد بود خیلیا رو گم کردم شرمنده

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

کدوم ماهو دوس دارین 😂😂

خودم دی و مهر و شهریورو دوست دارم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😘 ولی اخرش بازم دعوامون میشه هااا....ابانیا یه اخلاقی دارن که دلشون میخواد بردیگران تسلط داشته باش ...

عزیزمممم..

اره نسبتا درسته دوست داریم مسایلو کنترل کنیم...

قربونت گلم خودمم آبانیم 😍اینجور حمله کردن به ابانیا واقعیت نیست خدایش خودمون خوبیم😁

من واقعا ایراد و اشتباه خیلی داشتم ولی خداشاهده همیشه و همه جا سعی کردم برطرفش کنم.. یعنی کلا ابانی ها ادم های خودرای و خودبینی نیستن...

به شدت هم احساساتی ام...

و اینکه از شما هم بسی خوشم امد.. هم ابانی هم مهربان😍😂😘

من واقعا ایراد و اشتباه خیلی داشتم ولی خداشاهده همیشه و همه جا سعی کردم برطرفش کنم.. یعنی کلا ابانی ...

اشتباه که طبیعه گلم هر انسانی داره 

نکته منفی آبانیا فقط یکم حسود و کینه این

من خودم به شدت مهربون ودل رحمم 

به دل به دل راه داره گلم همچنین🥰

اشتباه که طبیعه گلم هر انسانی داره نکته منفی آبانیا فقط یکم حسود و کینه اینمن خودم به شدت مهربون ودل ...

حسود نیستم ولی به شدتت کینه ایم..

قبول دارم اینو😂😂😂😂😂

عزیزم ببخشیدا من کمی دیر جواب دادم پیاماتو.... پیاما زیاد بود خیلیا رو گم کردم شرمنده

خواهش میکنم عزیزم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!