2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3314 بازدید | 279 پست
خودت ابانی ؟

اره جانم ابانیم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

منم ابانم لی با مردای ابانی اصلا نمیسازم..اصلا شبیه زنای ابانی نیستنطبل تو خالی

از پسرای آبانی دوری کن برادر منم آبانی به معنای واقعی بدرد رابطه و ازدواج نمیخوره بی عصاب ،رفیق باز،عیاش

☕🎵🍫🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باابای من عمه های من دوست من دقیقاااااااااااا همینن😐😐😐😐😐😐😐😐

وای توروخدا

اوناهم همینطورن؟

دیگ خسته شدیم از دستش همه رو تو جمع ضایع میکنه باحرفاش هیچکی دوسش نداره

برعکس شوهر من بهمن ماهیه اقا متین

یبار ندیدم عین خاله زنک ها حرف بزنه

وقتی برادرشوهرم حرف میزنه ، شوهرم با تاسف سرشو تکون میده و تمام

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
عصبی

اینجوری نیستم

زود رنج و ناز نازی هستم

یا خیلی ریلکس 

ولی زود عصبی نمیشم 😅

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

من فروردینم کلا ادمیم که با هر کسی میتونم بسازم (تقریبا)

نظرتون راجب فروردین ماهیا چیه

《یه دختر مهربون ولی وحشی، شاد ولی غمگین ، فعال ولی خسته، من مجموعه ای از تناقض های جهانم.》 ●○●○ تاپیک های 1402 رو گردن نمیگیرم ^_^

از پسرای آبانی دوری کن برادر منم آبانی به معنای واقعی بدرد رابطه و ازدواج نمیخوره بی عصاب ،رفیق باز، ...

اره واقعا

با زنای ابانی خیلی اوکیم ولی مرداش اصلا

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من خردادم با چه ماهی ازدواج کنمکی با من میسازه هعیفک نکنم کسی بسازه

بهمن صبوووووورررر

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
وای توروخدااوناهم همینطورن؟دیگ خسته شدیم از دستش همه رو تو جمع ضایع میکنه باحرفاش هیچکی دوسش ندارهبر ...

منم بهمنیم😂❤️

اره اونام همینن 

خاله زنک  زبون تند فضول زبونشون انگار نیش عقربه 

همچین میچزونن ادمووووو کم مونده ادم سکته کنه 

هوففففففف

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

عزیز دلممم

مرسی که مهربونیتو میرسونییی😍

من با دی و اسفند اصلا سازش ندارم

خردادی هستم

کسب درامد روزانه با دیدن تبلیغ راحت 💜 لطفا کانال ایتا رو چک کنید تا بیشترررر مطلع شین😀 https://eitaa.com/amoozeshapp 💜💜💜 ((  کد معرف من : 16025 )) 💜 بدون کد معرف نمیتونید ثبت نام کنید💜

من فروردینم کلا ادمیم که با هر کسی میتونم بسازم (تقریبا)نظرتون راجب فروردین ماهیا چیه

من فروزدینیا اطرافم متاسفانه خیلی عذابم دادن

وای چقدر جالب منم اردیبهشتم بالاتر نوشتم اصلا با فروردین نمیسازمحتی یک دفعه نزدیکشون یکیشونو کتک بزن ...

😂😂

من تاحالا هر اردیبهشتی و اذری دیدم

مغرور بوده و خودشو لول بالا میدونست

برا همین اصلا با این خصوصیات کنار نمیام

حالا سو تفاهم نشع منظورم شما نیستی کسایی ک کنارمن

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

😂😂من تاحالا هر اردیبهشتی و اذری دیدممغرور بوده و خودشو لول بالا میدونستبرا همین اصلا با این خصوصیا ...

نه حق داری واقعا این اخلاق رو داریم

آره من خودمم همینم واقعا دست خودمون نیست اعتماد به نفسمون زیادی کاذب و بالاست🥲