خودم با فروردین و آذر و اندکی مرداد کلا فصل هایی که عنصر وجودیشون اتشه برعکس خودم که آبانیام و عنصرم آبه
شما چی؟؟
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: " اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂
از پسرای آبانی دوری کن برادر منم آبانی به معنای واقعی بدرد رابطه و ازدواج نمیخوره بی عصاب ،رفیق باز، ...
اره واقعا
با زنای ابانی خیلی اوکیم ولی مرداش اصلا
کسب درامد روزانه با دیدن تبلیغ راحت 💜 لطفا کانال ایتا رو چک کنید تا بیشترررر مطلع شین😀 https://eitaa.com/amoozeshapp 💜💜💜 (( کد معرف من : 16025 )) 💜 بدون کد معرف نمیتونید ثبت نام کنید💜
من فروردینم کلا ادمیم که با هر کسی میتونم بسازم (تقریبا)نظرتون راجب فروردین ماهیا چیه
من فروزدینیا اطرافم متاسفانه خیلی عذابم دادن
وای چقدر جالب منم اردیبهشتم بالاتر نوشتم اصلا با فروردین نمیسازمحتی یک دفعه نزدیکشون یکیشونو کتک بزن ...
😂😂
من تاحالا هر اردیبهشتی و اذری دیدم
مغرور بوده و خودشو لول بالا میدونست
برا همین اصلا با این خصوصیات کنار نمیام
حالا سو تفاهم نشع منظورم شما نیستی کسایی ک کنارمن
دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: " اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂