عزیزم هیچوقت اینکارو نکن ، ممکنه بعدش وسوسه بشی بخوای بیشتر پیشروی کنی و این برای یه دختر خانم اصلا ...
درسته عزیزم
مرسی از راهنماییت
ولی واقعا موندم اگه حتی ایشون بهم درخواست بده و قدم برداره چیکار کنم
من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته 🎨😂 دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالا من هیچ امیدی ندارم که بشناسه یا بهم اهمیت بده. اگه از تو پیجش حذفم نکنه باید خداروشکر کنم
ایشالله که بهش برسی قشنگ
من واقعا اصلا خود درگیری دارم با کراشم هم اینکه گاهی وقتا میگم این به درد من نمیخوره هم فکر اینکه بره با یکی دیگه دیوونم میکنه
من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته 🎨😂 دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من
خیلی شرایط سختیه. امیدوارم برای توهم خوب پیش بره❤❤
مرسی عزیزم ❤️
خب اینو که گفتین کل مردا رو ممکنه تحت تاثیر قرار بده. من هروقت نگاش کردم دیدم مشغول کارشه. به کسی تو ...
پس میتونی یه کاری کنی با یه شماره دیگه اکانت فیک بساز و عکس تو سبک سلیقه ش بذار رو پروفایلت .بعد فالوش کن و استوریش رو جواب بده ببین پا میده یا نه تستش کن بعد دل ببند