2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 17539 بازدید | 219 پست
شوهرم از همون دوران دوستی هیچی هیچی رو از من مخفی نمیکنه . اخلاق بدم داره اما هر اشتباهی هم بونه میا ...

اسی چقدد شوهرت شبیهه شوهر منه، طرز حرف زدنش،تعهدش،داستانی که براش پیش اومده، از شوهرت خیالت راحت باشه، امااا در مورد ناراحتی خودت ازین موضوع باهاش حرف بزن، هرچقدرر که لازمه، بزار که آرومت کنه، بزار که برای آروم کردنت تلاش کنه..نمیخواد نقش ادمای بی خیال رو بازی کنی،، تمام حسات رو براش بگوو، تپش قلبتو براش بگو،  بگو چه حالی میشی وقتی که برای اون حتی زمان میزاره که جواب پیامشو بده، با هم ردش کنین این مسئله رو.هم شوهرت به حمایت تو نیاز داره، هم تو به حمایت اون..تو هم حسایی بدی تجربه کردی که فقط شوهرت میتونه درستش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برعکس بقیه من حسم به جواب دادنای شوهرت خوب نبود. همون حس ششم زنانه لعنتی... بیشتر حواستو جمع کن  بیگدار ب آب نزن فکر کن ببین چه کاری درسته

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
اسی چقدد شوهرت شبیهه شوهر منه، طرز حرف زدنش،تعهدش،داستانی که براش پیش اومده، از شوهرت خیالت راحت باش ...

همین الان کلی حرف زدیم . همش حرفای تکراری . میگه بهم شک داری میگم نه . میگه پس بیکاری زیاد تو خونه موندی واسه خودت فکروخیال درست کردی . خیلی ریلکس و راحت گرفت خوابید . وای بخدا من حالم خوب نمیشه اون زنای بیچاره ای ک خیانت میبینن چه حالی میشن من الان تو این وضعم 😭

بنظرم ناراحتی شوهرت از سر اینه ک چرا اصلا با همچین آشغالی بوده و بهم ریختهمنم ی مدت با یه سری رفیق ب ...

ممنون بابت به اشتراک گذاشتن این تجربه . امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه . من نشستم با خودم فکر میکنم شوهرم و اخلاق و رفتارش رو میذارم یه طرف اون شناختی که ازش پیدا کردم رو میذارم یه طرف میبینم اهل خیانت نیست . بعد مدام این پیامای زنیکه عوضی رو میبینم دوباره اعصابم بهم میریزه قاطی میکنم 

بنظرم ناراحتی شوهرت از سر اینه ک چرا اصلا با همچین آشغالی بوده و بهم ریختهمنم ی مدت با یه سری رفیق ب ...

ممنون بابت به اشتراک گذاشتن این تجربه . امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه . من نشستم با خودم فکر میکنم شوهرم و اخلاق و رفتارش رو میذارم یه طرف اون شناختی که ازش پیدا کردم رو میذارم یه طرف میبینم اهل خیانت نیست . بعد مدام این پیامای زنیکه عوضی رو میبینم دوباره اعصابم بهم میریزه قاطی میکنم 

ممنون بابت به اشتراک گذاشتن این تجربه . امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه . من نشستم با خودم فکر میکنم ...

خواهش عزیزم خوشبخت باشی

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

نمیشه قراربزاره باهم بریدسرقرار. بجای اینکه بری درخونشون همونجاازخجالتش دربیا

شوهرم اصلا راضی نمیشه خودش یا من خودمونو درگیر کنیم . هرچی میگم میگه بابامو میفرستم سراغشون اصلا در شان تو نیست با اون آدمای بی شرف دهن ب دهن بشی 

ببین از تغییررفتارش معلومه شوهرت اون دخترو دوست داشته ولی از دستش عصبانیه و شاید متعهد هم باشه.ولی ا ...

بخدا من اصلا نمیتونستم تصورم کنم یکی بدونه طرف متاهله بازم اینجوری بچسبه بهش