2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده از خواستگارام

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 32 پست
پس ولش کن .ناراحت نباش.ازطریق همکار و اینا پولکی خسیس هستند .زن شاغل دردسرش همینه .دختر فامیلمون ازد ...

صد بار گفتم دیگه خواستگار این مدلی راه نمیدم باز میگم فرصت بدم شاید این یکی خوب بود ولی نمیشه که نمیشه 

نابود شدم بخدا

اصلان قصه نخور که ازدواج نکردی .مردی که کار نداشته باشد و در امد نداشته باشه مرد زندگی نیست.فاصله بگ ...

شغل داشت شکل کارمندی معمولی 

ولی اینم نپسندید و اینطور سوالا پرسید ازم حالمو بد کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مگه چمه که نپسندید حداقل من رد میکردم حس بهتری داشتم نه الان

ربطی به این نداره که چته 

هر کسی برا ازدواجش معیارهایی داره دیگه، شاید اون دلش می‌خواست زنش تو وقت اضافش یه کار دیگه هم بره و پول دربیاره 

اگه راضی هستی بگیم بیاد 😂😂😂

دیوانه ای بخدا، من یکی این سوالای مالی ازم میپرسید از همونجا به خدای بزرگ میسپردمش میرفت😂😂

حق با شماست عزیزم

ادم واقعا نراحت میشه کسی که خودش مالی نیست 

بیاد اینطوری رفتار کنه 

ولی مشکل از شما نیست مشکل از طرز تفکر عقده ای این افراد هست 

اتفاقا خدا روشکر کن که خودشون رو نشون میدن و راهت ازشون جدا میشه 

صد بار گفتم دیگه خواستگار این مدلی راه نمیدم باز میگم فرصت بدم شاید این یکی خوب بود ولی نمیشه که نمی ...

راه نده ....

تحقیق کن ببین کی خوبه .

به اشناشون فامیلشون بگو تورا بهش معرفی کنند .ولی لوت ندهند.....چون لو بری دوباره همون وضعه .تازه ازت ماشین هم میخواهند....

واسه همین سرکار نرفتم .چون مردا پر رو تنبل پولکی میشوند.حتی خوبترینشون

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مشکل از شما نیست، دوره تغییر کرده، الان پسرا بیشتر خودشون انتخاب می کنن دیگه سنتی زیاد نیست. مگه اینکه پسر خجالتی باشه. 

عجله نکن، من عجله کردم ، هیچ خواستگاری نداشتم به اولی بله دادم، یکسال بعدش یک خواستگار پزشک متخصص برام پیدا شد که دیگه بدردم نمیخورد.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
مشکل از شما نیست، دوره تغییر کرده، الان پسرا بیشتر خودشون انتخاب می کنن دیگه سنتی زیاد نیست. مگه این ...

سنتی هم الان خیلیا خوب ازدواج میکن

شانس منه تو این سن مجردم دیگه ناامید شدم

نگو کار میکنم .بله واسه خانم شاغل ادم پولکی زیاده .واسه خونه دار پولکی کمتره .

والا من شاغل بودم هیچکدوم از خاستگارام اینقدر وقیح‌ نبودن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ضعیف از چه نظر؟ واقعا درسته از وقتی شاغل شدم همش پسرای پولکی جذبم میشن البته موررای دوستی بهترن

همون پولکی منظورم

بغضی ها میگن حداقل دستش تو جیب خودشه نمیخوایم خرجش کنیم 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌