2777
2789
عنوان

بچه ها معلم دخترم غیبت والدین و کرده بود ویسش اومده بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 42 پست

عزیزه دلم عیب پاکان زود هویدا میشود میدونم بدترین کارو کرده ولی ضربشو هم خورد همین ک دید شما دیدی و فهمیدی براش بسه مطمئن باش همش در حال خود خوریه 

اینجا خدا داره هممونو امتحان میکنه به اون معلم درسی داد که دیگه پشت سر کسی حرف نزنه حالا میخواد ببینه شنا چقدر بخشنده ای و میخواد ببینه ایا ما اتیش بیار میشیم یا شما رو اروم میکنیم شما بزرگی کن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزه دلم عیب پاکان زود هویدا میشود میدونم بدترین کارو کرده ولی ضربشو هم خورد همین ک دید شما دیدی و ...

نه دیگه نمیگم به قول دوستان حرف بدی نزده 

هر چند تمسخرآمیز  بود ولی مهم اینه که خودش فهمید کار زشتش و

چقدر بد شده اصلا نباید حتی توخونه خودمون بدبقیه رو بگیم باید حواسمو بیشتر جمع کنم مادر من شصت و هشت سالشه مذهبی هم نیست که بگیم به غیبت اعتقاد داره اما  ابدا حتی یک کلمه پشت سر هیچکس حرف نمیزنه کسی هم شروع کنه پشت سرکسی حرف بزنه فوری حرف توحرف میاره یا بلند میشه میره میگه  ببخشید من حالم بد میشه  بدگویی  کسی رو بگم یا بشنونم حالا میفهمم چکاردرستیه ولی من نمیتونم لجم میگیره گاهی پیش شوهرم از این مدل حرفا میزنم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نه دیگه نمیگم به قول دوستان حرف بدی نزده هر چند تمسخرآمیز بود ولی مهم اینه که خودش فهمید کار زشتش و

درسته عزیزم کاملا حق با توعه 

خیلی انسان فهمیده ای هستی و مهربون 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

شما خودت الان غیبت اونو میکنی

اونم غیبت شما رو 

ول کن بایا دیگه توخونش حق داره

ولی درکل ببین ک خوب نیست ادم هی بچسبه ب معلم

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما خودت الان غیبت اونو میکنیاونم غیبت شما رو ول کن بایا دیگه توخونش حق دارهولی درکل ببین ک خوب نیست ...

من اگه بگم نمی رم مدرسه دروغ نگفتم هیچ علاقه ای ندارم برم 

ولی وقتی مجازی میشه و معلم تنبل هست 

پیام میدم پاسخ نامه رو بفرسته

این واقعا دیگه کنه بودن نیست 

یه چندتا از این کنه ها تو کلاس دختر منم هست یعنی مدرسه رو پاتوق کردند با با ول کنید بچه پرسش بخونه ن ...

من اگه بگم نمی رم مدرسه دروغ نگفتم هیچ علاقه ای ندارم برم 

ولی وقتی مجازی میشه و معلم تنبل هست 

پیام میدم پاسخ نامه رو بفرسته

این واقعا دیگه کنه بودن نیست

من اگه بگم نمی رم مدرسه دروغ نگفتم هیچ علاقه ای ندارم برم ولی وقتی مجازی میشه و معلم تنبل هست پیام م ...

دیگه پاسخ نامه ندارن باید صحیح کنه بعدا جواب بفرسته

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40