2777
2789
عنوان

حرف های خجالت آور برادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3004 بازدید | 96 پست

یه چیز دیگه میگی همه میگن خاک توسرت با این شوهر کردنت کسی تو زندگیت نیست هییییچ کس از زندگی بقیه خبر نداره خودت باعث شدی ک اینو بهت بگن هیچ وقت شوهرت پیش بقیه پایین نیار همیشه خوبی هاشو ببین نگو خوبی نداره که داره وگرنه تو الان ازش بچه نداشتی اونا ثمره ی عشقتونن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من اونارو توی ذهنت پوچ کن بترکونشون بعد وقتی میبینیشون فکر کن ی مترسک میبینیشون یا چمیدونم فقط حضورشونو حس کن باشون قاطی نشو اکثرا با خونواده. شوهر این مشکلا رو دارن 

از زن بودنت استفاده کن زنا خیییییلی سیاست درونشون هست یه زن میتونه کوه و از پا در بیاره اینو مطمئن باش یطوری رفتار کن که همه رو سمت خودت بکشونی خودتو از همه بالا تر بدون یطوری زندگیتو بساز که همه حسادت زندگیتو کنن 

مثل همین باری که میگی برادرشوهرت ب پدر شوهرت گفته این عروستو دوس داری مال مارو نداری حتما چیزی دیده از پدرشوهرت ک اینو گفته مطمئن باش دوست دارن ک اینو گفتن وگرنه نمی اومدن دنبالت تو خیییلی قوی هستی بلند شو و زندگیتو از نو بساز فکر کن تازه نامزد کردین این بارو تو برو سمت شوهرت رامش کن یکاری کن دیونت بشه 

ازینکه با زور منو برگردوند من حتی یه کمله هم باشوهر احمقم ک حرف نزدم تا دردمونو درمون کنیماومدم خواه ...

خوب تواین قسمت کاملا بهت حق میدم 

این حق توهست که وقتی شخصا بیرونت کرده شخصا هم بیاد دنبالت و حقت هست که بخوای صحبت هات شنیده بشه 

ماستمالی و زورگویی و کنترل گری و الگو سازی و مقایسه مشکل هیچ زوجی رو حل نمیکنه بدتر میکنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
یه چیز دیگه میگی همه میگن خاک توسرت با این شوهر کردنت کسی تو زندگیت نیست هییییچ کس از زندگی بقیه خبر ...

باورکن عشق هست نمیگم نیست ولی میمیره مث ما آدما

عشق ماهم مرده الان انجام وظایف میکنیم این بده

خوب تواین قسمت کاملا بهت حق میدم این حق توهست که وقتی شخصا بیرونت کرده شخصا هم بیاد دنبالت و حقت هست ...

آره این منوهمیشه رنج داده شوهرم هسچ وقت خودش جلو نیومده عشقی که از دهنش و عملش بمن ثابت شه رو هییییییچ وقت ندیدم این بده

به نظر من اونارو توی ذهنت پوچ کن بترکونشون بعد وقتی میبینیشون فکر کن ی مترسک میبینیشون یا چمیدونم فق ...

پدرشوهرم شاید به من محبت داشته باشه و اینو همیشه حس کردم ولی تاثیری تو مشکلات من نداره اتفاقا باعث شده همه بمن حسادت کنن و انرژی منفی بدن 

همین شوهرم وقتی دوسداشتن پدرومادرشو نسبت بمن میبینه فک میکنه باخودش میگه چقد خوب ک پدرم پشتشه اونوقت من هر زوری بهش بگم اخرش بخاطر پدرم قبول میکنه