2777
2789
عنوان

کاهو های که میخورید اینشکلی تولید میشن🥗🥬

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 48 پست
من تهرانم شهرستان ورامین

شما هم سر مزرعه میفروشین؟

خیلی خوبه آدم میره سر مزرعه کاهو میخره

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تهرانم شهرستان ورامین

تو عکسای اول ک پیداس اون سیاها لوله ابه. تو عکسای اخر  انگار کاهو ها تو سبدای بزرگن اون مربع های مشکی دور کاهو ها چیه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ای جانم چه قشنگ و عالییه سوالکاهو کود زیادی میخواد؟من کاهو رو برای دخترم جایگزین سبزی کردم هفته ای س ...

ببینید خیاری که میخورید  هررر یک روز درمیون با سمپاش روش دارو و کود میپاشن که هیلی بده  ولی کاهو فقط داخل خاک کود حیوانی ریخته شده و شخم زده شده زمین  این کود حیوانی کلا ی مکمل حیاتی برای میوه سبزیجات  تمام میوه ها کود میخورن

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

یعنی کاهوبایدنشاکردبعدتوزمین اصلی کاشت؟

اره بذر میریزن سبز کرد نشا میکنن اینجا که اینطوریه 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
یعنی کاهوبایدنشاکردبعدتوزمین اصلی کاشت؟

بعضیا بذر میپاشن  بعضیا نشا میخرن

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

شما هم سر مزرعه میفروشین؟خیلی خوبه آدم میره سر مزرعه کاهو میخره

نبابا نمیشه که  اینجوری اونهمه کاهو فروخت   دلال میاد  همه یجا میخره

بعضیا بذر میپاشن بعضیا نشا میخرن

اینجا خودشون با نی و پلاستیک گلخانه درست میکنن نشا درست میکنن

نبابا نمیشه که اینجوری اونهمه کاهو فروخت دلال میاد همه یجا میخره

ولی ما میریم سر مزرعه میخریم فصل سفر هم مسافرا میخرن

تو عکسای اول ک پیداس اون سیاها لوله ابه. تو عکسای اخر انگار کاهو ها تو سبدای بزرگن اون مربع های مشک ...

اون لوله ها بهشون شلنگ وصل میشه چون قطره ای اب میخورن 

بع  این سینی ها داخلش نشا کاهو هستن که دونه دونه میرن تو خاک کاشته میشن تا بزرگ شن