بچه ها میدونید یه پسری هست خیلی دوستم داره خیلی زیاد من الان نزدیک ۲۳ سالمه تاحالا کسیو باور نکردم و حتی نخواستمم وارد رابطه ای شم ولی این به نفر اینقدر دوستم داشت که متوجه شدم حتی برای خواستگاری پیش قدم شد از اون سر کشور شروع کرد به کار واسه خرید و خونه و ماشین، من اولش نمیدونستم بهم علاقه داره ولی وقتی فهمیدم جوابش کردم اون شماله و من شیراز خانواده دوتامون به جورایی مذهیبن و میدونم هیچ وقت راضی نمیشدن برای همین ردش کردم میدونم دلش روی شونه هام سنگینی میکنه میدونم بعد از رد کردن چقدر شکست ولی نمیتونستم امیدوارش کنم و بعد اتفاقای بدتری براش بیوفته چون برام مهم بود ردش کردم بره پی زندگیش دوسشم داشتم ولی خوب منطقم نذاشت کار درستی کردم؟….
اگه بخواین و تلاش باشه میشه حتی با سختترین مانع ها هیچ بهونه ای مورد قبول نیس از جمله خانواده..فقط ...
میدونم هیچ بهونه ای برای دلی که شکستم ندارم ولی با اینکار خودم بیشتر شکستم اما میدونم تهش اون میتونه خوشبخت شع حداقل با یکی دیگه نه اینکه ده سالو پای من بمونه اخرشم خانواده ها نزارن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بخواین میشه اره سخته نهایتش یکم ناراحتی پیش بیاد ولی درست میشه اگه ببینن همه چی خوب پبش میره میدونم ...
میدونی من به خانوادم خیلی وابستمباهم رفیقیم بهم اعتماد کامل دارن از اون طرف کسی که دوسش دارم….حتی الانم میدونم حسرت میشه فراموشش نمیکنم مطمئنم از حسم ولی اون سختش میشد اخرش
شاید قبول میکردن خدارو چه دیدی؟ توکه نمیدونی قسمتوحداقل میزاشتی بیاد و اونجور جواب رد رو میشنید خیل ...
خیلیا اومدن پدرم حتی نذاشت از در داخل بشن اونکه دیگه نسبت به بقیه واجد شرایط نبود و راه دور عمرا قبول میکرد میخواستم زندگی کنه مرسی قشنگم همچنین تو همیشه موفق باشی❤️😘