سبزپستههی مدیر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 3945 عنوان گمون نکنم هول تر از شوهر من روکره زمین پیدا بشه | مشاهده متن کامل بحث + 251937 بازدید | 1842 پست خدا ورش داره از رو زمین الهی کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤 1403/10/06 | 04:20 73 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
72orkideh عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 605 نه تنها از نظر جنسی بلکه بیشتر از نظر عاطفی بهش برس بهش محبت کن ازش تشکر کن و حس خوب بهش بده مردا خی ... همش سعی میکنم بهش بگم حسمو اینکه دوستش دارم.اینکه خیلی خوشحالم منو بیرون میبری و کادو خریدن هاش.سعی میکنم ناراحت میشم ازش بگم بهش.تمام تلاشمو میکنم سیاست به خرج بدم براش زبون بریزم البته دروغ هم نیست حسمه بهش
72orkideh عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 605 حالا خوندی دپرس شدی خیالت راحت شد😂😂😂 نه یکم دپرس شدم ولی دلم برای این بنده خدا سوخت.منم یکی رو میشناسم زن همسایه رو از زن خودش بیشتر قبول داره بیچاره زنه خیلی تو عذابه.
رزیتا_رادمهر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 3053 ببین ربطی به ظاهر نداره قیافه بعد یه مدت عادی میشه اون که صد البته 👌👌👌نه منظورم اینه که به زن های عاقل و فهمیده وخوشگل هم خیانت میشهمشکل از خانوماشون نیستذهن این جور مردا کثیف و مریضه 👌 تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی ..... بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄
barana_m0897 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 650 تهدیدش کن طلاق اینا حالا جواب ندادی به راه حل اینا ولی مچش که گرفتی یه مدرک ببر دادگاه طلاق بگیر یا مجازاتش میکنن بابا برا خیانتشیا به اورژانس اجتماعی زنگ بزن بیان
شکرپنیرر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 2014 کلا ذات مردا اینجوریه یکی شدیدتر یکی خفیفترحتی مورد میشناسم طرف جایگاه اجتماعی خوب و پرستیژ بالایی داره ولی بازم نگاهش نافذه و چشمش میچرخه اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج یه صلوات بفرست برای ظهور آقا
رزیتا_رادمهر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 3053 نه یکم دپرس شدم ولی دلم برای این بنده خدا سوخت.منم یکی رو میشناسم زن همسایه رو از زن خودش بیشتر قبول ... آره واقعا خدا این جور مردا رو لعنت کنه 💔💔 تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی ..... بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄
canyouspeakenglish عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 470 تا صفحه ۱۱ تونستم بخونم .چقدر حرص درارید ک میمونید و تحمل میکنید و خار میشید ب عنوان زنی ک جدا شده م ... عللاقه بهش نداشتی چراازدواج کردی؟چرابچه ای روبه این دنیااوردی توکه علاقه به پارتی وعشق وحال داشتی
شکرپنیرر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 2014 ببین ربطی به ظاهر نداره قیافه بعد یه مدت عادی میشه دقیقااایه آقا همسایه مامانمینا بودخانمش انقدررر خوشگل بود حد نداشت ولی مرده حتی به لباسای همسایه هم رحم نمیکرد و وایمیساد نگاه میکرد خیلییی هیز بود اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج یه صلوات بفرست برای ظهور آقا
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 3945 کاش اینجور آدما یکی مث خودشون نصیب شون میشد کاش😔 کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
رزیتا_رادمهر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 3053 عللاقه بهش نداشتی چراازدواج کردی؟چرابچه ای روبه این دنیااوردی توکه علاقه به پارتی وعشق وحال داشتی این کاربرو ولش کنیداصلا دهن به دهنش نزاریدمن قبلا تاپیکش بودم اصلا آدم نرمالی بنظر نمیاد.... 😄😄😄😄ذهنشون فقط پیش دوست پسره 😑😑😑و خانمای متاهل از نظرش بدبختن🤣🤣🤣🤣خودش ۳۰ سالشه دوست پسرش ۲۲ سالشه🤣🤣🤣 تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی ..... بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 3945 دقیقااایه آقا همسایه مامانمینا بودخانمش انقدررر خوشگل بود حد نداشت ولی مرده حتی به لباسای همسایه هم ... مریضن کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 3945 حالا جواب ندادی به راه حل اینا ولی مچش که گرفتی یه مدرک ببر دادگاه طلاق بگیر یا مجازاتش میکنن بابا ب ... قصدم طلاق نیس طلاق بگیرم برم کدوم قبرستون کسی پشتم نیس کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
barana_m0897 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 650 قصدم طلاق نیس طلاق بگیرم برم کدوم قبرستون کسی پشتم نیس مدرک ببر دادگاه مجازاتش کنن خوببب اورژانس زنگ بزن حتما چیزی به اسمت نیست خوب مهریه اینا کارکن پول دراری ی جا رو اوکی کنی
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 3945 کافور بگیر براش😂والا هر راهکاری بهت دادپ یه چی گفتی خودت انگار دوست داری بمونی تو این زندگی نکبت با ... اکثرن میگن طلاق منم گفتم که نمیخوام بچهامو از دست بدم و جایی هم ندارم برم من یه زنه خانه دارم بدون هیچ درآمدی کافورم که خب مثله اینه که صورت مساله رو پاک کنم من دوس داشتم اصلاح بشه بخاطر من نمیخوام زورکی نگش دارم کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤