2777
2789
هیچکس همچین شوهری آرزوش نیست ولی وقتی طلاقی در کار نیست تا آخر عمر خودشو محروم کن؟

از نظر من بله
توضیح دادم چون غیر از خطرات سلامتی که داره رابطه فقط فیزیکی نیست چطور میشه هر لحظه یادت نیاد که این فرد با کسای دیگه ای رابطه ای داره قلبش برای تو نیست. نمیدونم تو چنین شرایطی بودید یا نه امیدوارم که براتون اتفاق نیفتاده باشه و نیفته ولی واقعا نمیشه لذت برد تهش عذابه فقط

ببین شوهرت ک اینجوری شده دلیل داشته وگرنه هیچکسی نمیاد زنشو ول کنه بره گیر کنه به بقیه زنا و دخترا اون حتمن یچیزی میخاسه ک ط نیازشو برطرف نکردی برو ببین مشکلت از کجا بوده ک اینجوری شده شک نکن یجای کارت میلنگه اگ بتونی بفهمی شوهرت چی میخاسه ک ط بهش ندادی یا براش انجام ندادی ک رفته با بقیه بعدش مشکلت شک نکن برطرف میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین شوهرت ک اینجوری شده دلیل داشته وگرنه هیچکسی نمیاد زنشو ول کنه بره گیر کنه به بقیه زنا و دخترا ا ...

انقدر بدم میاد ازادمایی مثل تو. ایشالا یه روز به خودتم خیانت بشه ببینم باز میگی حتما مشکل ازتو بوده

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

انقدر بدم میاد ازادمایی مثل تو. ایشالا یه روز به خودتم خیانت بشه ببینم باز میگی حتما مشکل ازتو بوده

کاربر مرد نظرش همینه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

توهول بودن و هیز بودن کسی به پای شوهر لجن من نمیرسه

از پارنتر من بدتر نیست چیکار مبکنه اون

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

خدانکشتت از خنده مردم سر صبحی...اینطوریه دیگه مردا مریضی. کمتر و بیشتر داره. بیخیال شو عزیزم.  زندگیت رو بکن انگار نیست.

بچه هایی که تو خانواده های پر تنش بزرگ میشن از نظر روحی خیلی آسیب پذیر هستن خانواده ای که هیچ محبتی ...

من به خاطر بچم باهاش بحث نمیکنم فعلا تحمل میکنم چون دخترم خیلی باباشو دوست داره نزاشتم بفهمه چه جونوریه تا یکم پول پس انداز کنم که اگه خواستم برم دستم خالی نباشه 

انقد مچشو گرفتم دیگه خسته شدم

حواست باشه مریضی ازش نگیری اینایی ک رابطه ی جنسی مختلف دارن ناقل میشن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
روانی شدم دیگه قرص میخورم

بهش توجه نکن تا اعصاب ات آرامش داشته باشه و قرص هم لازم نباشه بخوری

شما وقتت رو با بچه هات در کن تو خونه

کمی از کارهای بچه ها رو بهش با زبان احترام و محبت بسپار تا سرش شلوغ بشه و وقت برای دید زنی نداشته باشه 

مثلاً بگو عزیزم میشه بیای تو این کار بچه کمکم کنی.‌...

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

تو چرا داریبه بیچاره اینارو میگی؟! وات د فاز؟؟!فهمیدم که میخوای بگی در کل خودتو اذیت نکنو از زندگی ...

دقیقا

بقول خیابانی

حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن که بلدی

بعضیا انگار از اعماق تاریخ اومدن بیرون

باورم نمیشه یه زن اینجوری حرف بزنه

تفکرات طالبانی احمقانه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮