2777
2789

فقط اینو میدونم ک هواست باش مریضی چیزی نگیری حتی بچه هات  

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ببخشید میگم اینو .موهاتو رنگ کن یه کاری کن بیشتر بچشمش بیای

زاااااارررت 

من چی بگم شوهرم زن ۲۶ ساله شو ول کرده رفته با زنه ۵۰ ساله فک کنم عاشق موهای سفیدش شده بود و دندونای زردش

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
نه من خوبم از اون نظر

عزیزم فقط خودتو ازش دور نگه دار نزار بیماری بگیری

پول جمع کن الکی یه بار قهر کن بگو تا ماشین به نامم نزنی برنمی‌گردم قشنگ جمع کن بچه هات از آب و گل در اومدن ولش کن دیگه مگه چه قدر عمر میکنی؟!

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

عزیزم فقط خودتو ازش دور نگه دار نزار بیماری بگیریپول جمع کن الکی یه بار قهر کن بگو تا ماشین به نامم ...

قهر رفتم خانوادش گفتن تو از اولم دنبال مال و اموالش بودی😂

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
خب ببخشید میگم اینو .موهاتو رنگ کن یه کاری کن بیشتر بچشمش بیای

کسی که ذاتش خرابه همسرش هرکارم کنه به چشمش نمیاد

ذات خراب بعضی آقایون و نمیشه توجیه کرد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
چقد بدم میاد از این زناییکه با ی مرد عوضی میمونن زندگی میکنن و میگن بخاطر بچه هام موندم اره تو راست ...

الان منم با یه مرد عوضی و خائن زندگی میکنم، 

اگه بگم چه اخلاقایی داره مُخت سوت میکشه 

ولی با دوتا بچه ، بدون درآمد و خونه 

بدون حمایت مالی خانوادم کجا برم؟ 

یعنی میگی بچه هام از گرسنگی بمیرن بهتره تا پیش بابای عوضیشون باشن؟ 

الان یک ماهه دنبال کارم که بچه هامو بردارمو فرار کنم 

ولی همه منشی و کارگر و کارمند نمیخوان که ، ببخشید اینو میگم دقيقأ یه جن... ده میخوان استخدام کنن که باهاش لاس بزنن 

از بی پولی به کجا پناه ببرم؟ به نظرت برم گدایی خوبه؟ 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
زاااااارررت من چی بگم شوهرم زن ۲۶ ساله شو ول کرده رفته با زنه ۵۰ ساله فک کنم عاشق موهای سفیدش شده بو ...

ولش کن خواست ی حرفی بزنه نگن ....

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.